Coronakorting bij het openen van een 'Quetzal de Chocoladebar'

Quetzal de Chocoladebar is als formule nu 3,5 jaar actief in Nederland. Door de ontwikkelingen in 2020 was de formule genoodzaakt om verder te kijken dan het verwennen van de gasten in de chocoladebar. Quetzal heeft in afgelopen tijd veel geïnvesteerd in de formule en heeft het plan opgevat om startende ondernemers een substantiële coronakorting geven bij een start in 2021.

Quetzal als franchiseorganisatie heeft flink geïnvesteerd en gezorgd voor een verdere uitbreiding van het assortiment zodat de formule klaar is voor de komende jaren. Tevens is geïnvesteerd in een webshop waar franchisenemers gebruik van kunnen maken om op deze manier extra omzet te maken als zelfstandig ondernemer.

Ontwikkelingen bij Quetzal:

  • Geïnvesteerd in de optimalisatie van de website en vindbaarheid voor franchisenemers.
  • Geïnvesteerd in toekomstvisie volgens de nieuwe Wet Franchise.
  • Uitbreiding van het assortiment met handgemaakte bonbons van heerlijke Belgische chocolade.
  • Uitbreiding van het assortiment met Bean-to-Bar repen voor de fijnproevers.
  • Uitbreiding van het assortiment met een groot assortiment chocoladeproducten voor de verkoop als cadeau-artikel of gewoon om zelf op te eten.

Starten met coronakorting

In deze tijd is starten van een eigen onderneming niet altijd even makkelijk, maar er zijn zeker ook voordelen te noemen om juist nu starten. Als alle coronamaatregelen straks achter de rug zijn, zal alles snel weer normaal zijn. Dan kan je maar beter klaar staan om je gasten te ontvangen.

Quetzal als franchisegever geeft de ondernemers die nog dit jaar starten een flinke korting op de entree fee zodat starten financieel nog eerder haalbaar wordt. Je kan nu al een Quetzal Chocoladebar beginnen vanaf € 50.000,-.