ABC Restaurants

  Bij ABC Restaurants kan een gast eten en drinken voor twee of drie uur voor één all-in-prijs, ook niet-alcoholische drankjes zijn inbegrepen. Gasten krijgen een vaste tafel aangewezen van waaruit ze, kunnen gebruik maken van alle gerechten uit de elf restaurants: Soups & Breads, Salad bar, Steak House, Daily Fresh Fish, Fine Italian Food, Chinese & Wok, The Mexican, Diner Fast Food, Sushi, Pancake & Waffles en Bakery & Icecream. 

  Bij een ABC franchisenemer hoort een specifiek profiel, waarbij termen horen als integriteit, betrouwbaarheid, ondernemerschap en bekendheid met horeca en leidinggeven. Een ABC franchisenemer dient daarnaast te beschikken over een eigen vermogen die geïnvesteerd kan worden in de exploitatie.

  De franchiseformule helpt de ABC franchisenemer om van start te kunnen gaan. De formule begeleidt het proces van business format en financiering tot en met de realisatie van de vestiging. Na de start van de onderneming, ontvangt de franchisenemer ook begeleiding op onder andere de volgende gebieden: financieringsarrangementen, huisvestingsadvies, personeelsmanagement (incl. werving & selectie), opleidingsfaciliteiten etc.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2015
  Totale investering
  €3.000.000
  Benodigd eigen vermogen
  €500.000