Specsavers

Specsavers, ‘s werelds grootste optiekketen in particulier bezit, werd in 1984 opgericht door de opticiens Doug en Mary Perkins. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 1.700 winkels in 10 landen en hebben we meer dan 30.000 medewerkers.

Specsavers is anders dan andere optiekbedrijven: we zijn niet zomaar een bedrijf, maar een samenwerkingsverband. Al onze Nederlandse winkels worden gerund door zelfstandig ondernemers. Deze opticiens, audiciens en retailers werken in een partnerschap met Specsavers. En deze aanpak is een enorm succes gebleken: in Nederland zijn we al jaren de snelst groeiende optiekketen met inmiddels 122 winkels verspreid over het land. De afgelopen jaren hebben we elk jaar een groei gerealiseerd van 20% tot 30%.

Partnerschap: een win-winsituatie

Het Specsavers Partnerschap houdt in het kort in dat onze partners hun eigen koers bepalen en zelf de vruchten plukken van hun harde werken. Tegelijkertijd profiteren ze van de vele voordelen die het samenwerkingsverband met Specsavers ze biedt: de naamsbekendheid van het merk, gunstige inkoopsprijzen, uitstekende administratieve ondersteuning en deskundige hulp op vele gebieden.

Wil jij onderdeel uitmaken van de Specsavers-revolutie meld je dan aan of vraag meer informatie op.

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1984
Aantal vestigingen
130
Waarvan franchise
130
Entreegeld
€ 10.000
Jaarlijkse fee
omzetfee
Eigen vermogen
€ 10.000