Specsavers opent winkel in Capelle aan den IJssel

De nieuwe winkel van Specsavers in winkelcentrum De Koperwiek in Capelle aan den IJssel is op 17 november officieel geopend door burgemeester Oskam. Mede-eigenaren van de 144e Specsavers-winkel zijn retailer Rik Weiland en opticien Laura Heijkoop.

Zij kijken er naar uit om met hun team, de inwoners van Capelle aan den IJssel en omgeving te voorzien van advies en te overtuigen van het Specsavers-concept. Wat dat concept is? “Oog- en hoorzorg én producten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, met ondertussen een goede service. Ons doel is om iedere keer weer de verwachtingen van de klant positief te overtreffen”, aldus Rik.

Team

Opticien Laura heeft 18 jaar optiekervaring. Mede-eigenaar Rik is een retailer die al bijna 4 jaar werkzaam is binnen Specsavers. Naast 2 opticiens heeft het Capelse filiaal ook een optometrist in dienst: Stephanie Quittner. Klanten kunnen in de winkel namelijk ook terecht voor een preventief ooggezondheidsonderzoek. Dit onderzoek gaat verder dan een meting van de opticien. Stephanie onderzoekt de gezondheid van de ogen en kan tekenen van oogaandoeningen detecteren. 

Audicien Hilde Vrins is 4 jaar werkzaam bij Specsavers. Zij staat klaar om klanten te begeleiden bij een passende hooroplossing.

Bekijk ook