Specsavers opent winkel in Delfzijl

Op zaterdag 9 juni heeft Specsavers officieel de deuren geopend van haar winkel aan de Landstraat in Delfzijl. Mede-eigenaren van deze 139e Specsavers winkel zijn opticiens Roy van der Woude en Rudy van der Meer, retailmanager Jos Kalk en audicien Rieks Schuring. Alle vier hebben zij jarenlang ervaring binnen hun vakgebied. In totaal staat er een team van 7 medewerkers klaar om inwoners van Delfzijl en omgeving oog- en hoorzorg te bieden. 

Roy van der Woude, 15 jaar werkzaam als opticien, en Rudy van der Meer, 25 jaar werkzaam als opticien, hebben beiden bij andere optiekzaken gewerkt in Delfzijl en zijn sinds respectievelijk 7 jaar en 1,5 jaar werkzaam bij Specsavers. Ook audicien Rieks Schuring is bekend in Delfzijl en werkt al 10 jaar als audicien. Retailmanager Jos Kalk is ook eigenaar van de Specsavers-winkel in Hoogezand. Gezamenlijk heeft het team ruim 50 jaar ervaring in de optiek en een band met Delfzijl, deels omdat zij er wonen of al jarenlang werken. 

“We kijken gezamenlijk uit naar dit nieuwe avontuur, namelijk ondernemen binnen een ijzersterk concept én net altijd iets meer doen voor de klant. We hopen veel klanten te mogen begroeten in ons prachtige pand met vier meetruimtes”, aldus Kalk.

Bekijk ook