Specsavers opent winkel in Leiderdorp

De nieuwe winkel van Specsavers in winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp is op 10 november officieel geopend. Mede-eigenaren van de 143e Specsavers vestiging zijn opticiens Sasan Safari en Dennis Blom, retailer Pascal el Said en audicien Samantha Kloosterman. Voor Dennis, Pascal en Samantha is dit niet de eerste winkel die ze openen, zij zijn namelijk mede-eigenaren van de Leidse Specsavers-winkel.
 
“Ik geloof er echt in dat een goed product niet duur hoeft te zijn en dat dit zeker niet ten koste hoeft te gaan van de service. We hebben in Leiden bewezen dat een goede prijs prima te combineren is met professionaliteit en hele goede service”, aldus Safari. Safari ziet de winkel in Leiderdorp dan ook als een spiegel van de Leidse winkel aan de Haarlemmerstraat.

Doorgroei

Het Leiderdorpse team is een goed voorbeeld van doorgroei binnen Specsavers. Opticien Dennis is bijna 5 jaar geleden begonnen met de opticienopleiding en is zo doorgegroeid naar winkeleigenaar. Audicien Samantha is 5 jaar geleden als optiekmedewerker begonnen en is inmiddels partner bij 4 winkels (in Leiden, Amsterdam, Naaldwijk en nu dus ook Leiderdorp). Opticien Sasan is in de afgelopen 3 jaar van stagiair in de Leidse winkel naar winkeleigenaar in Leiderdorp gegroeid.

Naast de 4 eigenaren wordt het team versterkt door een mix van 6 medewerkers waaronder een opticien en contactlensspecialist, 2 audiciens en 3 optiekmedewerkers. 

Bekijk ook