Specsavers opent winkel in Schagen

Op zaterdag 17 februari heeft Specsavers officieel de deuren geopend van haar winkel in Schagen. Mede-eigenaren van deze 134e Specsavers winkel aan de Gedempte Gracht zijn optometrist Pauline Schenk, retailer Joost Hulst en audicien Danny Jonkers. In totaal staat er een team van 9 professionals klaar om klanten oog- en hoorzorg te bieden.

Optometrist Pauline Schenk is al 17 jaar actief binnen Specsavers. Eerst als optometrist in Engeland en vervolgens als communicatieadviseur op het servicekantoor. “Ik heb altijd de ambitie gehad om zelf een winkel te hebben. Toen bekend werd dat Specsavers een winkel in Schagen ging openen, de stad waar ik geboren en getogen ben, ben ik direct naar voren gestapt. Niets is leuker dan ondernemen in mijn eigen stad. Tot voor kort was ik mede-eigenaar van Dragen in Schagen, een webshop voor draagzakken en draagdoeken. Een ontzettend leuke ervaring die ik meeneem bij het openen van deze winkel”, aldus Pauline Schenk, optometrist en mede-eigenaar Specsavers Schagen.

Retailer Joost Hulst werkt nu 3 jaar bij Specsavers en is tevens mede-eigenaar van Specsavers Den Helder. Hij werkt al 15 jaar in de retail en was hiervoor manager van diverse telecomwinkels van Vodafone. 

Audicien Danny Jonkers is 7 jaar werkzaam bij Specsavers en ook verantwoordelijk voor het horen-gedeelte van Specsavers Beverwijk, Zaandam, Wormerveer en Heerhugowaard. 

Bekijk ook