Specsavers opent 3 nieuwe winkels

De afgelopen weken heeft Specsavers de deuren van 3 nieuwe winkels geopend. In zowel Arnhem als Amersfoort is er een 2e locatie bijgekomen en daarnaast kunnen inwoners van Maassluis nu ook bij Specsavers terecht. In totaal biedt Specsavers nu op bijna 140 locaties in Nederland oog- en hoorzorg aan.

Specsavers Amersfoort Emiclaer

Op 7 april heeft Specsavers de deuren geopend van haar 2e winkel in Amersfoort. Mede-eigenaren van deze winkel aan de Beurs zijn opticiens Abdelmajid Darkaoui en Freddy van Soeren en retailer Martijn van Vliet. In totaal staat er een team van 10 professionals klaar om klanten oogzorg te bieden. De nieuwe winkel is gevestigd in het winkelcentrum Emiclaer van Amersfoort Kattenbroek.

Specsavers Arnhem Kronenburg

Op 14 april werden de deuren van de 2e winkel in Arnhem geopend. Mede-eigenaren van deze winkel aan de Kronenburgpassage zijn opticiens Sasoen Davtian en Edwin de Graaff en audicien Peter Halin. In totaal staat er een team van 6 professionals klaar om klanten oog- en hoorzorg te bieden. ‘‘Met deze nieuwe winkel in het overdekte winkelcentrum Kronenburg komen we tegemoet aan de vraag van onze klanten voor wie het stadscentrum minder goed bereikbaar is. We zijn ontzettend blij met deze nieuwe locatie en het prachtige ruime pand. Het team bestaat in totaal uit twee opticiens, één opticien in opleiding, twee verkoopmedewerkers en een audicien. De passie en bevlogenheid van dit team in ongekend. We kijken er erg naar uit om ook van deze winkel een groot succes te maken!’’, aldus Davtian.

Specsavers Maassluis

Op dezelfde dag werd ook de winkel in Maassluis geopend. Mede-eigenaren van deze winkel in winkelcentrum Koningshoek zijn opticien Michel Middeldorp, retailer Richard Veltkamp en audicien Matthijs van der Zwan. In totaal staat er een team van 9 professionals klaar om klanten oog- en hoorzorg te bieden. ‘‘Ik ben er ontzettend trots op dat we in korte tijd een fantastisch team zijn geworden. Het team bestaat uit twee opticiens, een audicien, een retailpartner, een hoorzorg klinisch assistent en vier verkoopmedewerkers. Bij elkaar hebben we zo’n 30 jaar ervaring binnen de oog- en hoorzorg. Samen gaan we voor persoonlijk advies, gezelligheid en betrokkenheid bij onze klanten en de lokale omgeving’’, aldus Veltkamp. ‘‘We zijn blij met dit ruime pand op deze mooie locatie in winkelcentrum Koningshoek. Een plek die voor iedereen goed bereikbaar is én waar gratis geparkeerd kan worden!’’, aldus Middeldorp.
Op de foto: Specsavers Amersfoort Emiclaer

Bekijk ook