Specsavers opent winkel in Best

Op 28 april heeft Specsavers officieel de deuren geopend van haar winkel aan de Hoofdstraat in Best. Mede-eigenaren van deze 138e Specsavers winkel zijn opticiens Jerry Minnée en Martijn Luursema, retailer Brigitte Bongers en audicien Sanne Camoenié. Alle vier hebben zij al jarenlang ervaring binnen hun vakgebied. In totaal staat er een team van 9 professionals klaar om klanten oog- en hoorzorg te bieden. 

Jerry Minnée is al 13 jaar werkzaam bij Specsavers en samen met Brigitte Bongers mede-eigenaar van de winkel Eindhoven Woensel. In september 2017 startte Martijn Luursema als partner in opleiding bij deze winkel. Luursema: ‘‘Na een mooi en leerzame tijd ben ik ontzettend blij dat ik nu zelf een winkel mag gaan openen in Best.’’

Samen met het team gaan zij nu dit nieuwe avontuur aan. ‘‘Ik ben er heel trots op dat we in korte tijd een fantastisch team zijn geworden. De afgelopen weken hebben we intensief getraind. Dit heeft ervoor gezorgd dat we nu al een goede band hebben met elkaar. Wat ook helpt is dat we allemaal echte Bourgondiërs zijn en houden van lekker eten en drinken. Samen gaan we voor persoonlijk advies, gezelligheid en betrokkenheid bij onze klanten en de lokale omgeving”, aldus Bongers.

De nieuwe winkel is gevestigd aan de Hoofdstraat midden in het centrum van Best. ‘‘Met deze nieuwe locatie komen we tegemoet aan onze langgekoesterde wens om ook de inwoners van Best op loopafstand te kunnen bedienen. We kijken er erg naar uit om ook van deze winkel een groot succes te maken!’’, aldus Minnée.

Bekijk ook