Specsavers opent nieuwe winkel in Winterswijk

Specsavers heeft op 7 mei in Winterswijk de deuren van de 121e vestiging geopend. Het is de 3e in de reeks van 30 geplande winkelopeningen verspreid over een periode van 3 jaar. De retailketen geeft aan volledig 'op schema' te liggen in haar ambitie om haar marktpositie in Nederland op deze manier verder te vergroten.

Bij de aankondiging van haar strategische koers begin dit jaar gaf Specsavers nadrukkelijk aan in te willen springen op de groeiende markt voor brillen en hoortoestellen. De retailketen zoekt actief naar nieuwe locaties in steden waar zij nog niet gevestigd zijn. Het gaat in dit geval vooral om A-locaties in middelgrote provinciesteden. 

Eigenaren van de 121e Specsavers-winkel zijn optiekpartner Annemieke Broertjes, retailpartner Timur Gulçay en audicienpartner Srecko Stojanovic.  De partners zijn geen vreemden in de branche. Broertjes is 16 jaar werkzaam als opticien, waarvan 12 jaar bij Specsavers. Retailpartner Gulçay heeft uitgebreide ervaring in de detailhandel en is 3 jaar werkzaam bij Specsavers. Stojanovic is 15 jaar audicien, waarvan 9 jaar bij Specsavers. Het voltallige team bestaat uit 7 personen.

Bekijk ook