Sandra Murgia: “Ik ben nu meer naar buiten gericht”

Sandra Murgia is retailpartner van de Specsavers-vestiging in Meppel, deze vestiging opende afgelopen december haar deuren. De maand december heeft zij ervaren als ‘een stormmaand’. “En nu bereiden we ons voor op de volgende topdrukte, in april en mei,” vertelt Sandra.

Sandra was eerst retailpartner van de Specsavers-vestiging in Assen. Ze merkt wel een verschil met haar rol in Assen. De nieuwe winkel is met 235 vierkante meter bijna viermaal zo groot als de vorige. Daarnaast moet ze een klantenkring opbouwen, in Assen was die er al. “Ik ben dus meer naar buiten gericht door te netwerken en zichtbaar te zijn.” 

Geen actie van de lokale winkeliersvereniging slaat zij over en ze bedenkt zelf ook acties. Zoals die van ‘de glazenwassers’, een team van Specsavers dat op straat de brillen poetst van het winkelende publiek. De inrichting van het nieuwe concept omschrijft ze als ‘rustig, strak, eenkleurig en met mooie visuals’. Het is de eerste vestiging in een serie die gaat volgen. “Het is heel leuk om zoiets mee te maken.”

Bekijk ook