Eyelove

  Eyelove

  Eyelove biedt sinds 2010 complete (zonne)brillen op sterkte aan, inclusief gratis oogmeting. De formule heeft inmiddels 160 verkooppunten, verdeeld over Nederland en België. Een groot deel hiervan is vanuit het shop-in-shop principe opgezet maar de formule groeit ook met standalone verkooppunten. Groei jij als nieuwe franchisenemer met Eyelove mee?

  De Eyelove formule

  Bij Eyelove heeft de klant de keuze uit honderden modieuze brillen voor een vaste lage prijs. De collectie monturen rouleert waardoor ook terugkerende klanten altijd een nieuwe, trendy bril kunnen uitzoeken. Brillen zijn immers een mode accessoire geworden! De klant kan kiezen uit een bril op sterkte voor veraf of dichtbij, een multifocale bril met leesgedeelte of een zonnebril. Eyelove levert alle brillen in bijna alle sterktes! Deze worden bepaald door middel van een oogmeting, een brilrecept of het doormeten van de bestaande bril. Binnen 14 dagen wordt de bril geleverd in het verkooppunt.

  Eyelove biedt altijd een actuele en modieuze collectie monturen inclusief glazen aan tegen drie vaste prijzen (incl. btw):

  1. (zonne)bril op iedere sterkte, voor veraf óf dichtbij €49

  2. multifocale (zonne)bril met leesgedeelte €99

  3. multi-plus (zonne) bril met breder leesgedeelte €149

  Eyelove ondersteunt franchisenemers

  Eyelove werkt echt samen met franchisenemers. De Eyelove cultuur kent een aantal kernwaarden: prijsveilig, kostenbewust, klantgericht, gezelligheid en eenvoud. Het franchisemodel kent geen hoge investeringen. De franchisenemer krijgt optimale begeleiding en ondersteuning. Dit gebeurt onder andere door de regiomanager/opticien die eens in de paar weken de winkel bezoekt. Daarnaast is er een klantenservice die tijdens de winkelopeningstijden altijd bereikbaar is. Een optiekopleiding is niet noodzakelijk. Eyelove biedt franchisenemers een eigen opleiding tot “Eyelove-deskundige”. Ook kent de Eyelove formule uitgebreide marketing ondersteuning.

  Word franchisenemer bij Eyelove!

  Eyelove biedt franchisenemers de kans om een eigen Eyelove brillenwinkel te starten zonder hoge investeringen, inlegfees of inkooprisico’s. U ontvangt wekelijks een interessante marge over iedere verkochte bril. Er is uitstekende ondersteuning middels een professioneel team van medewerkers.

  Interesse?

  Bent u ondernemend, klantgericht en heeft u interesse om Eyelove brillen te gaan verkopen als franchisenemer? Graag bespreken wij ons franchiseconcept, de formule en de mogelijkheden met u door! Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

  Sinds 2010 biedt Eyelove Brillen via een shop-in-shop concept de mogelijkheid aan een complete (zonne) bril op sterkte te kopen, inclusief oogmeting in ruim 150 verkooppunten in Nederland en België bij o.a. drogisterijen, apothekers en diverse zelfstandige ondernemers. Bij Eyelove Brillen heeft de klant de keuze uit minimaal 225 modieuze brillen voor een vaste lage prijs.

  Eyelove levert een wandmeubel van 3 meter breed, waarbinnen 225 monturen worden aangeboden. De klant kan kiezen voor lees-, afstand- en zonnebrillen op sterkte, in het gewenste montuur. Eyelove levert brillen in alle sterktes! De sterktes worden bepaald d.m.v. van een oogmeting, brilrecept of doormeten van de bestaande bril. Binnen 14 dagen wordt de bril geleverd in het verkooppunt.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2010
  Aantal vestigingen
  160
  Waarvan franchise
  10
  Entreegeld
  €1.000
  Totale investering
  €5.000
  Benodigd eigen vermogen
  €0