Deel uw kennis en genereer leads door middel van een whitepaper!

Uiteraard deelt u graag uw kennis en expertise op uw gebied om in contact te komen met potentiële klanten.

Dit kan bij Franchise+ op verschillende manieren, via; columns, artikelen, workshops, advertorials et cetera. Een vorm die steeds vaker wordt gebruikt is een whitepaper. In een whitepaper beschrijft u een specifiek onderwerp in een kennisdocument.

Hoe werkt het?

De whitepaper kunt u in uw huisstijl opgemaakt bij ons aanleveren, maar uiteraard kunnen wij de whitepaper ook voor u opmaken. Vervolgens plaatsen we de whitepaper op onze site en geïnteresseerden kunnen de whitepaper, na het achterlaten van hun gegevens, downloaden. Deze gegevens worden rechtstreeks naar u gemaild, zodat u op een later tijdstip contact met de geïnteresseerde kan opnemen. 

Extra promotie

Om deze whitepaper extra onder de aandacht te brengen, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we een banner op andere pagina’s op onze site plaatsen, nemen we uw whitepaper mee in onze nieuwsbrief en delen we uw whitepaper uiteraard via social media.  

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van whitepapers op de site van Franchise+? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u! 

Telefoon: 035 - 588 20 53 
E-mail: info@franchiseplus.nl

Voorbeelden kunt u vinden via:

Lees meer over:
Franchise+ Franchiseplus
Redactie

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.