Doppio Espresso

Een onderscheidend merk gebouwd op passie, waarbij wij onze gasten meenemen in een unieke smaak- en servicebeleving. Dat is Doppio Espresso.

Koffie is het hart van ons bedrijf. In elke kop koffie is terug te vinden hoe wij in het leven staan, hoe we met elkaar omgaan en hoe we ondernemen. Onze kernwaarden, oprecht, gastvrij, focus en professioneel zijn terug te vinden in elke kop koffie die je bij ons drinkt. Want bij Doppio zijn wij op jou gebrand. 

Franchise

Als Doppio ondernemer profiteer je van een compleet en succesvol concept, waardoor jij je focus kunt leggen op het meegeven van een unieke beleving aan je gast. Wij bieden onze franchisenemers en personeel een gedegen inwerkprogramma en trainingen aan. Daarnaast is er doorlopende persoonlijke en professionele ondersteuning voor, tijdens en na de opening. Wij concentreren ons op centrale zaken als inkoop, marketing, automatisering en productontwikkeling. Onze knowhow gecombineerd met de passie en het ondernemerschap van onze franchisenemers is het beste recept voor succes.
Dit is de afgelopen jaren bekroond met diverse nationale en internationale awards.

Wat maakt een ondernemer een Doppio Espresso franchisenemer?

  • Koffieliefhebber
  • Ondernemend
  • Passie voor kwaliteit
  • Horeca ervaring
  • Gastvrij

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf in een eigen Doppio Espresso vestiging staan? Neem dan contact met ons op: 0513 - 41 93 63 of franchise@doppio-espresso.nl. Of vul hieronder jouw gegevens in en dan ontvang je in jouw mailbox de brochure over Doppio Espresso!

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2007
Aantal vestigingen
33
Waarvan franchise
33
Entreegeld
€ 16.500
Jaarlijkse fee
7%
Totale investering
€ 200.000
Eigen vermogen
€ 40.000
NFV lid
Ja