Nieuwe franchisenemer voor Doppio Espresso Wageningen

De espressobarketen Doppio Espresso heeft 2 jaar geleden in studentenstad Wageningen een vestiging geopend. De espressobar ligt op de Campus Plaza van de Universiteit van Wageningen. Nu, ruim 2 jaar later, is de vestiging overgenomen door franchiseneemster Jeannette van Lagen. 

Jeannette is erg enthousiast wanneer het over Campus Plaza gaat: “Een plaza met studentenwoningen en een verscheidenheid aan horeca-winkelgelegenheden, en dat allemaal in de directe omgeving van de universiteitsgebouwen, gelegen op een groen en parkachtig campusterrein. Zo gaan wonen, studeren en vrije tijd hand in hand! Natuurlijk is ook de ‘niet-student’ van harte welkom bij de espressobar. Zo kunnen er zakelijke afspraken worden gepland en is het een prima werkplek voor ‘kantoorloze’ ZZP’ers. Op zaterdag is Doppio Espresso Wageningen bovendien een perfect start- en/of rustpunt voor een mooie fiets- of hardlooptocht door het Binnenveld.”

Jeannette en haar team kijken uit naar de gratis cappuccinodag op 8 mei: “We willen graag kennismaken met bewoners van onze buurt en stad. We zijn een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en ontspanplek in een. Wat de reden van je bezoek ook is, wij verblijden je graag met heerlijke koffie, thee, ontbijt, lunch en natuurlijk gebak, met als doel een glimlach op jouw gezicht toveren. We hopen iedereen snel te mogen verwelkomen.” 
 

Bekijk ook