De Franchiseformules AMI Kappers, Doppio Espresso en Verhage zijn de genomineerden NFV Franchise Trofee 2024

Op 28 mei aanstaande zal de vakjury, tijdens het diner van de NFV jaarbijeenkomst, bekendmaken wie van de drie genomineerde franchiseformules de NFV Franchise Trofee 2024 in de wacht sleept. De strijd gaat tussen AMI Kappers, Doppio Espresso en Verhage.

De NFV Franchise Trofee is dé vakprijs voor franchiseformules en wordt jaarlijks toegekend door de Nederlandse Franchise Vereniging, de belangenorganisatie voor franchisegevers in Nederland. De vakprijs wordt sinds 2004 jaarlijks uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. De genomineerden geven een uitgebreide presentatie aan de jury onder leiding van jury-voorzitter Boris van der Ham. Wie er wint, dat maken we bekend op 28 mei aanstaande tijdens de feestelijke jaarbijeenkomst van de NFV in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Kwaliteitseisen

Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) erkende formules die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen op het gebied van o.a. kwaliteit van de franchiseorganisatie, goede verdiencapaciteit, samenwerking en onderlinge communicatie komen in aanmerking voor de NFV Franchise Trofee 2024.

De jury bestaat uit:

  • Pim Dirckx – SPAR, winnaar van de NFV Franchise Trofee 2023
  • Joost van der Meer – SuperGarant Verzekeringen
  • Joost Bos – Koelewijn & Partners
  • Theodoor Ludwig – Ludwig & Van Dam Advocaten
  • Robert Vonk – Flynth Accountants & Adviseurs

Over de Nederlandse Franchise Vereniging

De Nederlandse Franchise Vereniging is de belangenbehartiger voor franchisegevend Nederland. Onze hoofddoelstelling is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling en groei van franchising in Nederland. Met 908 franchiseformules, 34.010 franchisevestigingen en 399.300 medewerkers wordt er een franchiseomzet gerealiseerd van bijna 42,4 miljard.