Doppio Espresso opent vestiging in het ‘nieuwe normaal’

Espressobarketen Doppio Espresso opent 1 juli in Eindhoven haar nieuwste vestiging. De espressobar is gevestigd in het Emma District; een van de meest nieuwe winkelgebieden in de binnenstad van Eindhoven.

‘Nieuwe normaal’

Doppio Eindhoven opent haar deuren in het ‘nieuwe normaal’ tijdperk. “Bij Doppio Espresso willen we iedere gast zich bijzonder laten voelen en een veilige omgeving zijn voor haar gasten én voor onze medewerkers. Naast de standaard richtlijnen, zoals anderhalve meter afstand, maximaal 30 personen binnen en een triage aan de deur, treffen wij extra maatregelen om ervoor te zorgen dat onze gasten zich veilig naar onze vestigingen kunnen begeven en dat de Doppio medewerkers op verantwoorde wijze hun werk kunnen uitoefenen. Onze extra maatregelingen omvatten onder andere vrijwillige registratie van gegevens door gasten, inzet van QR-codes om te bestellen en een ingrijpende aanpassing van het menu, alles om risico uit te sluiten en te helpen om verspreiding van het virus tegen te gaan”, vertelt een woordvoerder namens de franchiseformule.

Franchiseneemster van de nieuwe vestiging is Chantal Chen. “Samen met mijn team hebben we elke dag als doel mensen blij te maken en met een goed gevoel huiswaarts te laten gaan. We willen graag iets extra’s doen voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat wij te bieden hebben”, vertelt Chantal.

Bekijk ook