Italiaans genieten in Eindhoven met Doppio Espresso 

Espressobarketen Doppio Espresso heeft in Eindhoven haar nieuwste vestiging geopend. De espressobar is gevestigd in het Emma District; een van de meest nieuwe en spraakmakende winkelgebieden in de binnenstad van Eindhoven en zal hiermee het horeca-aanbod in het winkelhart versterken. De vestiging is 7 dagen per week geopend en iedereen is vanaf heden van harte welkom bij Doppio voor koffie, thee, ontbijt, lunch en lekkers. En natuurlijk om kennis te maken met Chantal en haar team.

Onderneemster Chantal Chen begint onder de franchisevlag van Doppio een trendy, strak, maar sfeervol vormgegeven zaak met als doel mensen zich bijzonder laten voelen. Chantal en haar team hebben elke dag als doel mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan. Ze willen graag iets extra’s doen voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat zij te bieden hebben.

Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch beschikt Doppio Espresso over voldoende werkplekken en gratis WiFi. Door de diverse zitjes wordt het woonkamergevoel gecreëerd, die perfect zijn om bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of een van de specials. Kortom, bij Doppio kun je binnenstappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken. Uiteraard met de 1,5m afstand in acht nemende. 

Naast de standaard richtlijnen, treffen wij extra maatregelen om ervoor te zorgen dat onze gasten zich veilig naar onze vestigingen kunnen begeven en dat de Doppio-medewerkers op verantwoorde wijze hun werk kunnen uitoefenen. Onze extra maatregelen omhelzen o.a. een ingrijpende aanpassing van het menu, alles om risico uit te sluiten en te helpen om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Chantal Chen start Doppio in Eindhoven