Doppio Espresso introduceert nieuwe app

Doppio Espresso introduceert mijn Doppio, een app waarbij de gast altijd verbonden is met zijn favoriete espressobar. De app is een nieuwe manier om in contact te komen met gasten en zo nog beter te kunnen inspelen op de wensen. 

“Gasten zijn voor ons het allerbelangrijkste, zij verdienen daarom ook het allerbeste en leukste. Voor ons alle reden om een eigen app te ontwikkelen”, aldus Jonathan Teoh, mede-eigenaar Doppio Espresso. “Het principe is heel simpel: elke gast van Doppio Espresso kan gratis meedoen aan mijn Doppio. Het gebruik van de app levert direct bij het eerste gebruik al een gratis koffie op. Vervolgens wordt voor elke euro die besteed wordt, 1 punt uitgekeerd aan de gast. Bij voldoende punten, kan de gast deze inleveren voor leuke kortingen op koffie, lekkere taarten en Italiaanse lunch bij elke Doppio Espresso locatie. De fervente Doppio bezoekers sparen bovendien mee voor een reis naar Italië. Én spaarders maken bij download van de app kans op een jaar lang gratis koffie.”

Service

Met mijn Doppio kunnen gasten eenvoudig laten weten wat ze van de service vonden en hoe zij de kwaliteit hebben ervaren. “Wij stellen de mening van onze gasten zeer op prijs. Uiteindelijk draait alles wat we doen om de gast, en zijn wij pas tevreden als de gast met een lach de deur uitgaat”, aldus Jonathan. Met die feedback gaat Doppio Espresso aan de slag om uiteindelijk het assortiment en de service naar een nog hoger niveau te krijgen.

Bekijk ook