Franchise+ Beurs 2024: Waar elke vraag een antwoord vindt!

De langverwachte Franchise+ Beurs van 2024 komt steeds dichterbij. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april is het zover; In Postillion Utrecht Bunnik brengt Franchise+ de meest innovatieve en veelbelovende franchisegevers samen met ambitieuze individuen die hun eigen bedrijf willen starten. In dit artikel worden de hoofdactiviteiten besproken en leggen we uit hoe je het beste uit jouw beursbezoek haalt. Zorg dus dat je erbij bent, je kunt gratis kaarten aanvragen!

Datum: 12 & 13 april 2024

Locatie: Postillion Utrecht Bunnik

Tijd: 10:00 - 16:00

Vergelijk de beste franchiseformules

Op de Franchise+ Beurs 2024 krijg je de unieke kans om persoonlijk contact te leggen met diverse franchisegevers. Deze persoonlijke benadering stelt je in staat om verschillende franchiseformules te vergelijken, vragen te stellen en een dieper inzicht te krijgen in de mogelijkheden die elke franchise te bieden heeft. Door deze interactie kun je weloverwogen beslissingen nemen over toekomstige zakelijke ventures. Het persoonlijke contact legt de basis voor een succesvolle samenwerking tussen franchisegevers en franchisenemers, en vormt zo de eerste stap naar het verwezenlijken van ondernemersdromen. Zijn jij en de franchisegever geïnteresseerd in een vervolg? Dan kun je direct een verdiepend gesprek plannen na de beurs.

Laat je inspireren tijdens diverse seminars

Seminars zijn een essentieel onderdeel van het programma op de Franchise+ Beurs 2024. Geleid door vooraanstaande experts uit de branche, bieden deze seminars waardevolle inzichten en praktische kennis over het opzetten, beheren en laten groeien van een succesvolle franchiseonderneming. Van strategisch management tot operationele efficiëntie en marketingstrategieën, de seminars behandelen een breed scala aan onderwerpen die relevant zijn voor zowel beginnende als ervaren franchisenemers. Deze educatieve sessies bieden deelnemers de tools en kennis die ze nodig hebben om hun franchiseonderneming naar nieuwe hoogten te tillen. Bekijk het volledige seminar programma hier!

Haal het maximale uit jouw beursbezoek

De Franchise+ Beurs vindt op beide dagen plaats van 10:00 uur tot 16:00 uur. Je kunt zo vroeg of laat komen als je zelf wil, maar er zijn bepaalde voorbereidingen die je kunt treffen om het maximale succes uit jouw bezoek te halen. Een succesvol beursbezoek hoeft natuurlijk geen 6 uur te duren. Als je op een relaxte manier het gesprek aangaat met bijvoorbeeld 8 formules, 1 seminar bezoekt en de tijd neemt voor een hapje en een drankje, ben je nog geen 2 uur kwijt.   

  1. Bereid vragen voor: Het gaat allemaal om persoonlijk contact. De franchisegevers presenteren hun formules in het algemeen, maar ze zijn er ook om al jouw twijfels en vragen weg te nemen. Wil jij meer weten over het financiële model? Of ben je benieuwd naar de ondersteuning die aan franchisenemers worden geboden? Zorg dat je al deze vragen meebrengt en wees niet bang om ze te stellen, want de franchisegevers zijn juist om die te beantwoorden.
  2. Bezoek minstens 1 seminar: Het seminarprogramma is speciaal uitgezet om je te inspireren en te leren over de belangrijkste thema's en ontwikkelingen rondom franchising. Daarnaast zijn ze interactief en kan je een kijkje nemen in hoe het er aan toegaat bij bestaande franchisenemers. Zorg dus dat je de inspiratie opzoekt bij de seminars!
  3. Neem de tijd: Blijf converseren tot het totaalplaatje voor jou duidelijk is. Dit is de manier waarop je het best alle interessante formules kunt vergelijken om de juiste keus te maken.
  4. Neem vervolgstappen: Laat het niet bij 1 gesprek. Plan op de beurs een vervolgafspraak in met de formules die jou interessant lijken. Er zullen op de beurs ook 3 touchscreens zijn waarop je gemakkelijk aanmeld voor een vervolggesprek, mocht het om de een of andere reden niet lukken bij de stands. Een succesvol beursbezoek betekent dat jij de eerste stap naar ondernemerschap hebt kunnen zetten.  

Mis het niet!

Kortom, de Franchise+ Beurs 2024 is een niet te missen evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in franchising. Het belooft een inspirerende en leerzame ervaring te worden, waar elke vraag een antwoord vindt en elke droom van ondernemerschap een stap dichterbij komt. Dus markeer de datum in je agenda en bereid je voor op een reis naar een spannende nieuwe wereld van mogelijkheden op de Franchise+ Beurs 2024!

Vraag gratis kaarten aan

Via onderstaand formulier kun je gratis kaarten aanvragen voor de beurs:

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.