Nederlandse Subway franchisenemers winnen internationale franchiseprijs

Tijdens de jaarlijkse internationale Subway conventie, dit jaar georganiseerd in Washington D.C., zijn René Puts en Ralf Jansen uitgeroepen tot Franchise Owner of the Year. Een prijs die in verschillende categorieën wordt toegekend voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van toewijding, leiderschap en passie voor het Subway merk.

Ralf Jansen: “We zijn enorm trots dat we beloond worden met deze prijs. We zijn in oktober 2015 vol enthousiasme in het Subway avontuur gestapt. Deze vorm van erkenning krijgen vanuit het internationale hoofdkantoor is dan een bekroning op onze inzet. Deze prijs bewijst dat de manier waarop we onze Subway restaurants aansturen de juiste is.”

Hoogste omzetstijging

“De prijs wordt toegekend omdat we de hoogste omzetstijging hebben gerealiseerd, financieel gezonde restaurants hebben en goede periodieke evaluaties vanuit de organisatie hebben gehad. Ook belangrijk; deze groei hebben we al voor het tweede jaar op rij kunnen laten zien. Onze dank gaat uit naar al onze Sandwich Artists die dagelijks hard werken om de lekkerste Subs voor onze gasten te bereiden. Deze prijs behoort meer aan hen toe dan aan ons want zij zijn het die elke dag het verschil maken”, aldus Ralf Jansen.

Bekijk ook