Kentucky Fried Chicken opent vestiging aan de A13 bij Pijnacker

Eerste vestiging bij een EG Retail-tankstation in Nederland 

Dinsdag 22 december opende KFC een nieuw restaurant met Drive-Thru aan de A13 bij tankstation Esso Ruyven in Pijnacker. Het is het eerste KFC-restaurant in Nederland dat zich bevindt in het shopgebouw van een tankstation van franchisepartner EG Retail. Met circa 35 nieuwe arbeidsplaatsen draagt KFC bij aan de lokale werkgelegenheid. Vanaf nu kunnen gasten hun favoriete KFC-producten zoals een bucket of een burger afhalen in het restaurant of via de Drive-Thru. Vanwege de coronamaatregelen kunnen gasten momenteel niet in het restaurant eten. 

Trots

"Wij zijn bijzonder trots om ons zesde KFC-restaurant in Nederland te mogen openen. Het is een primeur voor EG Retail, want het is de eerste KFC-vestiging op het terrein van een van onze tankstations. De fijne samenwerking met KFC heeft tot een mooi resultaat geleid", aldus Arjen van Santen, Commercial Manager bij EG Retail. 

Drive-Thru 

Nu er door de coronamaatregelen niet in het restaurant gegeten kan worden, focust KFC zich eerst op take-away en de Drive-Thru. Op die manier kunnen fans van de fastfoodketen hun favoriete producten contactloos en veilig ophalen. De ingang van het KFC-restaurant is te vinden onder de luifel van de tankshop en de Drive-Thru bevindt zich rondom het gebouw. Het restaurant met buitenterras is klaar voor het moment dat de horeca weer open mag en gasten binnen ontvangen kunnen worden. 

Over KFC Nederland

Als onderdeel van KFC Northern Europe heeft KFC Nederland 79 restaurants. Iedere dag wordt de kip door de KFC-koks vers bereid. Nog steeds naar het originele recept uit 1939 van oprichter Colonel Harland Sanders. Naast de focus op het product en het verder uitbreiden van het aantal restaurants, is er in de bedrijfsvoering veel aandacht voor de ontwikkeling van alle medewerkers.

Over EG Retail

EG Retail is een wereldspeler op het gebied van onafhankelijke retailers met een gevestigde naam in het leveren van een breed forecourt aanbod. EG Retail bezit en bedient meer dan 5.400 benzinestations en convenience stores in 9 landen: Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië, België, Luxemburg, Verenigde Staten en Australië.

EG Retail heeft samenwerkingen met nationale en internationale merken binnen de brandstof en retail zoals Shell, BP, Esso, Starbucks, Subway, Delifrance, Spar, Carrefour, KFC en Burger King

Diverse formules verkopen via tankstations