Subway benoemt Marc van der Lee tot PR Directeur Europa

Subway heeft Marc van der Lee aangesteld als PR Directeur voor Europa. Hij gaat regie houden op de Europese PR-agenda van Subway en werkt daarin samen met verschillende partners in Europa.

Marc heeft ruime ervaring op het vakgebied van Corporate Communicatie in de internationale voedingsindustrie. In zijn loopbaan heeft hij diverse rollen bekleed in communicatie, PR en MVO, zowel in de voedselproductie als in de wereld van consumentenproducten. Ook was hij partner en senior consultant voor Ruemour Consultancy, een bureau gespecialiseerd in reputatiemanagement en communicatie in de voedings- en agri-industrie.

“Subway heeft een rijke historie en het bedrijf ondergaat momenteel een enorme transformatie. Ik ben zeer enthousiast om in deze interessante tijd aan boord te komen en kijk ernaar uit om de goede reputatie die Subway heeft nog verder te versterken”, aldus Marc.

De Europese Marketing Directeur Mike Brouwers over de aanstelling: “Marc’s enorme passie voor Subway en zijn winnaarsmentaliteit zullen ons helpen om de verhalen achter ons merk en onze producten nog beter te vertellen. Met de ervaring die hij meebrengt, zullen we ons nog beter kunnen verbinden met consumenten in heel Europa.”

Bekijk ook