Subway opent vestiging in Slagharen

Tijdens het Paasweekend opent de nieuwe Subway-vestiging in Slagharen officieel haar deuren. De Quick Service Restaurant keten heeft inmiddels 212 restaurants in Nederland; in winkelstraten maar ook in tankstations en op de campus. Met attractiepark Slagharen begeeft Subway zich voor het eerst in de attractie- en vakantieparkensector in Nederland.

Subway Nederland wordt steeds creatiever in het signaleren van kansen voor nieuwe locaties, vertelt Business Development Agent Hans Koens: “Waar onze fans zijn, willen wij ook zijn. Zodat zij in hun lunchpauze, maar ook onderweg en in hun vrije tijd van Subway kunnen genieten. Een vestiging in attractiepark Slagharen past goed bij deze ambitie.” 

Attractiepark Slagharen behoort tot de keten Parques Reunidos. Deze internationale keten werkt samen met Subway, waardoor de Subs onder andere al verkrijgbaar zijn in Movie Park Germany en Marineland Côte d’Azur. Koens: “Wij sluiten niet uit dat er nog meer Subway-vestigingen in attractieparken komen.”

Jo-Ann Venema, Director of Marketing & Sales bij attractiepark Slagharen, ziet Subway als een welkome aanvulling op het horeca-aanbod in het park: “Wij bieden de gasten van ons attractie- en vakantiepark ruime keuze uit eet- en drinkgelegenheden. Voor ieder wat wils, met een Chocolate Factory, pizzarestaurant, grand café en Fast Food outlets. Een Subway restaurant, met vers bereide sandwiches en salades, maakt dit aanbod compleet.”
 

Bekijk ook