Winterse opening burgerme in Almelo op 11 februari 2021

burgerme opent 17e vestiging op toplocatie

Na de 4 succesvolle openingen in 2020, was het op 11 februari de beurt aan alweer de 17e vestiging van burgerme en ditmaal in het mooie Almelo om zijn deuren te openen. “Wij hadden al enige tijd een huuroptie aan de Grotestraat 2 te Almelo, en waren in gesprek met diverse kandidaten” aldus franchisegever Tim Meijers.

burgerme Almelo is ingericht met 28 zitplaatsen en ligt op de hoek van een drukke toegangsstraat naar het centrum, daarmee is het ook direct een goede zichtlocatie. De locatie ligt strategisch zeer gunstig voor de delivery van het betreffende verzorgingsgebied in Almelo, wat uiteraard het zwaartepunt is voor burgerme Nederland.

Michel Snijders, franchisenemer burgerme

"Na 23 jaar bij McDonald’s te hebben gewerkt, waarbij ik alle managementfuncties heb doorlopen en daarna gewerkt bij EG, 3 Subways opgestart binnen tankstations, besloot ik dat het tijd was om mijn eigen onderneming te starten”, aldus Michel Snijders van burgerme Almelo. “Samen met mijn vrouw Daphne, die ook 27 jaar horeca-ervaring meebrengt, zijn we na onderzoek uitgekomen bij burgerme. Na het allereerste gesprek waren wij direct enthousiast, en dit werd eigenlijk alleen maar meer naarmate wij meer over deze succesvolle food delivery formule te weten kwamen”. 

“We hebben voor burgerme gekozen omdat het een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf is, in een snelgroeiende thuisbezorgd markt. burgerme heeft een breed assortiment aan burgers en fingerfood, het is een kwalitatief goed product, met verse ingrediënten. De gast kan deze customizen met vele gratis en betaalde extra’s waardoor iedere burger uniek is”.

burgerme Nederland heeft er alle vertrouwen in dat Michel en Daphne Snijders een zeer succesvolle toekomst zullen bouwen met burgerme in het mooie Almelo.

Openingen van burgerme in de nabije toekomst

burgerme Nederland zal de komende maanden openen in Doetinchem, Wijchen, Drachten, Dordrecht, Ede, Middelburg, Groningen, Tilburg, Apeldoorn, Beverwijk, Zwolle, Helmond, Zaandam, Hengelo en Veldhoven. Tevens zijn er vergaande gesprekken gaande voor Lisse en Nieuwegein.

Franchisenemers burgerme gezocht!

burgerme Nederland zoekt op dit moment geschikte franchisenemers met een horeca-achtergrond voor Nijverdal, Zeist, Barneveld, Etten-Leur, Heerlen, Zwijndrecht, Bergen op Zoom, Assen, Waalwijk, Sittard en Zutphen.