Johnny's Burger Co.

Johnny’s Burger Company is het eerste hamburger take away & delivery franchiseconcept van Nederland.

Wij onderscheiden ons doordat ons productieproces en bedrijf volledig is ingericht op het bezorgen van burgers. Belangrijk is dat de burgers vrij zijn van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het vlees is traceerbaar tot bij de boer en gemaakt van halal rundvlees.

Franchisen bij Johnny’s Burger franchise

We groeien hard en om onze groeiambities waar te maken zijn we altijd op zoek naar nieuwe franchisenemers door heel Nederland. Vanuit het hoofdkantoor worden franchisenemers in veel facetten ondersteund. Zo ontzorgen we door het uitvoeren van diverse marketingactiviteiten voor iedere vestiging. Het opzetten van campagnes op Facebook, Instagram en Google. Online advertenties op bekende nieuwssites en mobiele websites. En zetten we een vestiging op de kaart door een spetterende openingsactie. Daarnaast ondersteunt het hoofdkantoor haar franchisenemers in local store marketing, zodat elk vestiging ook in haar doelgroep goed bekend is. Dit doen we door het opmaken en laten drukken van flyers, met buitenreclame of bijvoorbeeld een advertentie in een blad of krant.

Binnen Johnny’s Burger Company is er een franchise consultant en een operations manager die alle vestigingen ondersteunen en adviseren op alle facetten van de formule en het ondernemerschap. Zodat we voor, door en met elkaar groeien en de hamburger take-away & delivery formule van Nederland zijn en blijven.

De voordelen van Johnny’s Burger franchise voor u

  • U biedt in uw gemeente een (nieuwe) service aan met de lekkerste originele, American style hamburgers.
  • U wordt gekoppeld op onze eigen website www.johnnys.nl.
  • Inkopen bij onze eigen groothandel voor extra inkoopvoordeel.
  • Afspraken met leveranciers worden centraal gemaakt voor extra inkoopvoordeel.
  • De landelijke marketing van het concept wordt door het hoofdkantoor geregeld.
  • Het hoofdkantoor biedt allerlei mogelijkheden om ook lokale marketing toe te passen, zoals een DTP platform.
  • Ook in grote en kleine gemeenten kunt u de hamburgers van Johnny’s Burger verkopen.
  • Begeleiding bij aanhuren en turn-key opgeleverde verbouwing van uw pand.
  • Gemiddelde omzet per winkel: € 500.000,-

Om ook de rest van Nederland thuis te laten genieten van de beste hamburgers zijn wij op zoek naar nieuwe franchisenemers.

Who is Johnny’s?

Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de snelst groeiende hamburger take away & delivery formule van Nederland. We zijn eerst gestart met een Shop-In-Shop formule, waarbij we onze hamburgers verkochten in restaurants die ook andere producten op de kaart hadden staan. Sinds begin 2015 is Johnny’s alleen nog maar actief als franchiseformule. Inmiddels hebben we 30 vestigingen in Nederland en 2 vestigingen in België en groeien we hard door!

The ‘American’ Dream

Het idee van Johnny’s Burger Company is ontstaan in Amerika. Tarek, was op zoek naar een mooi concept om in Nederland uit te rollen. Er konden al heel veel soorten eten thuisbezorgd worden, maar een goede hamburger was bijna nergens te verkrijgen. Na zijn vakantie in Amerika heeft hij er nog twee weken aan vast geplakt om stage te gaan lopen in een hamburgerrestaurant in Las Vegas.

Meat is all you need!

Een hamburger is pas een hamburger als het de échte Amerikaanse smaak heeft, dus ontwikkelden we onze eigen unieke recept. Met 99% rundvlees en 1% kruiden en zonder toegevoegde geur- kleur- en smaakstoffen. Zo werd Johnny’s Burger Company geboren als oer-Hollandse hamburger keten met authentiek Amerikaanse smaken.

We make everybody happy with our burgers!

Met onze kakelverse hamburgers toveren we een glimlach op ieders gezicht. Ze zien er niet alleen heerlijk uit, ze smaken ook fantastisch! Onze porties zijn - Amerikaans ;) – royaal. Na een menu van Johnny’s Burger heb je dan ook echt een voldaan gevoel.

Say hi to our delivery guy!

Alle burgers worden na iedere bestelling vers klaargemaakt op de grill. We geven het vlees dus heel even de tijd om perfect gaar te worden. We streven er wel altijd naar om jouw kakelverse burger binnen 40 minuten bij je thuis te bezorgen!

Dalyan opende in korte tijd vijf winkels: “Je moet in jezelf geloven”

Franchisenemersportret

In anderhalf jaar tijd opende Dalyan Güner maar liefst vijf vestigingen van Johnny’s Burger Company.

Piepjonge hamburgerformule verovert Nederland

Uitgelicht

Wie ze nog niet gezien heeft, gaat binnenkort ongetwijfeld kennis met ze maken. Johnny’s Burger Co. is namelijk...

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2011
Aantal vestigingen
41
Waarvan franchise
41
Entreegeld
€9.500
Franchise fee
6,5% van de bruto omzet + marketingbijdrage à 3,5% van de bruto omzet
Totale investering
€125.000
Benodigd eigen vermogen
€50.000