Twee Johnny's Burgers van start via crowdfunding

Voor het openen van de vestigingen van Johnny’s Burger in Roosendaal en Hoofddorp is door 2 ondernemers via crowdfunding het startkapitaal bijeengebracht. In beide gevallen gaat het om een bedrag van € 115.000. 

In Roosendaal start Abdel Addoukali (32) met zijn vestiging aan de Nieuwe Markt 88. Abdel vertelt: “Mijn passie voor halal eten gecombineerd met vrijheid en de uitdaging van het ondernemerschap brachten mij op het pad van Johnny’s Burger Company. Het voorziet in de behoefte van hoogwaardig halal eten en de groeiende vraag naar echt voedsel. Het past helemaal bij mij.”

In Hoofddorp wordt de bestaande franchisevestiging aan het Doeverenplein 5 overgenomen. De nieuwe franchisenemer reageert: “Hoewel ik het in mijn laatste kantoorbaan goed naar mijn zin had, wil ik liever met mijn handen werken in de keuken. Deze wens heb ik al sinds ik als tiener een aantal jaren parttime bij New York Pizza in de keuken werkte. Via vrienden kwam ik in contact met Johnny’s Burger en na gesprekken met andere franchisenemers sprak het concept en de kwaliteit van de burgers mij zeer aan en kreeg ik het aanbod om Johnny’s Burger Hoofddorp over te nemen. Ik ben ontzettend trots dat ik mijn eigen onderneming start.”

Bekijk ook