Franchisenemersportret: Mohsen Algharib bij Johnny’s & O’Tacos

Ontmoet Mohsen Algharib, een ambitieuze 31-jarige franchisenemer die in augustus 2020 de dynamische wereld van Johnny's Burger & O'Tacos betrad. Zijn vestiging, gelegen aan de Laan van Wateringse Veld 1557 in Den Haag, is een bruisend centrum van culinaire activiteiten en een bewijs van zijn ondernemersgeest.

Achtergrond en carrièreswitch:

Voor zijn avontuur in de franchise-industrie, was Mohsen filiaalmanager bij Sushipoint in Delft & Dordrecht. Zijn fascinatie voor de franchisebranche werd aangewakkerd door een vriend, die al franchisenemer was bij Johnny’s & O’Tacos. Geïnspireerd door de kansen en voordelen die zijn vriend deelde, besloot Mohsen om de sprong te wagen.

Keuze voor Johnny’s Burger & O'Tacos:

De keuze voor Johnny’s Burger & O'Tacos was een weloverwogen beslissing. Mohsen werd aangetrokken door het unieke hamburger delivery concept en de nadruk op 100% halal vlees, wat perfect aansloot bij zijn passie en waarden. De formule onderscheidde zich van andere ketens met zijn kwaliteit, innovatieve aanpak, en de belofte van uitgebreide ondersteuning en training door de franchise. Deze factoren, gecombineerd met de groeiende vraag naar kwalitatieve hamburgers in Nederland, maakten zijn keuze duidelijk.

Ondernemerservaring en teammanagement:

Als franchisenemer leidt Mohsen een team van ongeveer 22 medewerkers in zijn Wateringse Veld vestiging. Zijn ervaringen tot nu toe zijn zeer positief; hij geniet van de nauwe samenwerking met het hoofdkantoor en waardeert hun meedenkende houding. Mohsen ziet de franchise als een waardevolle samenwerking en is toegewijd aan het creëren van een motiverende werkomgeving voor zijn team.

Ondersteuning vanuit de franchiseformule:

Mohsen heeft aanzienlijke ondersteuning ontvangen vanuit de franchiseformule, zowel tijdens de opstartfase als daarna. Deze ondersteuning omvatte hulp bij locatiekeuze, personeelstraining, marketingstrategieën en het opzetten van operationele processen, essentieel voor een vlotte start en voortdurende groei.

Bijzondere uitdagingen:

Een van de grotere uitdagingen voor Mohsen was het vinden en behouden van gekwalificeerd personeel in een concurrerende arbeidsmarkt. Dit heeft hem echter aangespoord om te blijven innoveren en investeren in zijn team.

Toekomstplannen:

Op korte termijn wil Mohsen zijn marktbereik en klantenbestand vergroten. Op de lange termijn ambieert hij verdere uitbreiding met nieuwe vestigingen en het continue verbeteren van de diensten en menu-opties om aan de behoeften van klanten te voldoen.

Tips voor startende franchisenemers:

Zijn advies aan aspirant franchisenemers is om grondig onderzoek te doen naar de gekozen franchise, te investeren in training en ondersteuning, en open te staan voor feedback. Hij benadrukt het belang van het opbouwen van sterke relaties met zowel medewerkers als klanten en de noodzaak van dagelijkse inzet en toewijding voor succes.

Franchisenemer worden bij Johnny’s Burger & O’Tacos?

Geïnspireerd door Mohsen's verhaal? Overweeg dan om franchisenemer te worden bij Johnny’s Burger & O’Tacos. Met een focus op kwaliteit, innovatie, en uitgebreide ondersteuning, biedt deze formule een basis voor succesvol ondernemerschap. Treed in de voetsporen van Mohsen Algharib en begin je eigen avontuur in de wereld van Johnny’s Burger & O’Tacos!

Lees meer over:
Bekijk ook