Johnny’s Burger Co. opent 45te vestiging en behoudt snelle groei

Met de 45ste vestiging op komst, houden ze het tempo hoog bij Johnny’s. Na het openen van de gloednieuwe vestigingen in Rotterdam en Voorhout, breidt de burgerketen uit naar Utrecht in een hele korte tijd.

De wens om een gloednieuwe vestiging in Utrecht te openen was er erg lang. Het heeft even geduurd maar Johnny’s heeft eindelijk de geschikte locatie kunnen vinden. “Op de Potterstraat 22 vonden we de perfecte locatie met veel traffic en veel zichtbaarheid in een drukbevolkte deel van het centrum in Utrecht.” Aldus een woordvoerder van Johnny’s Burger Co.

Medio augustus opent Johnny’s in het centrum van Utrecht, waar men de made-to-order en American style burgers kan proeven. Naast deze handgevormde rundvleesburgers gemaakt van 100% halal rundvlees kunnen reizigers en Utrechters onder andere ook verse wraps, sides, pizza’s en hotdogs bestellen.

De locatie in Utrecht wordt de 45ste vestiging van johnny’s burger company in nederland. Naast een sterke vertegenwoordiging in de randstad en noord-brabant, wordt de dekking van de bezorgformule nu ook steeds meer uitgebreid naar het midden van het land.

Om de kwaliteit van service en product te waarborgen en de enorme vraag naar bezorging aan huis bij te benen, anticipeert Johnny’s samen met daadkrachtige ondernemers om te zien waar de beste kansen liggen. Klinkt een eigen vestiging openen met de expertise van een landelijke Franchise als iets voor jou? Ga met ons het gesprek aan om te zien welke gebieden in de randstad en andere delen van Nederland nog beschikbaar zijn!