Johnny's & O'Tacos zet Zwolle op de kaart met de 52ste vestiging

In het prachtige Zwolle zag franchiseformule Johnny's & O'Tacos de perfecte locatie om de uitbreiding voort te zetten. De opening van de 52ste Johnny's & O'Tacos vestiging in de Overijsselse hoofdstad wordt met veel enthousiasme verwacht en belooft een nieuwe hotspot te worden voor liefhebbers van smaakvolle en snelle maaltijden.

De vestiging in Zwolle is niet zomaar een nieuw filiaal; het is het bewijs van de ondernemersgeest en het harde werk van de franchisenemers Tommy en Paddy, die het concept van Johnny's & O'Tacos naar een hoger niveau tillen.

Oude bekenden, de inspirerende reis van franchisenemers

Deze franchisenemers zijn geen onbekenden in de wereld van Johnny's & O'Tacos. Hun eerste avontuur in Leeuwarden werd met open armen ontvangen en werd bekroond met groot succes, wat de basis legde voor dit nieuwe avontuur in Zwolle. Dit succes is niet alleen te danken aan hun zakelijk inzicht, maar ook aan hun persoonlijke aanpak en passie voor de horeca. Hun reis van horecamedewerkers tot franchiseleiders is een inspirerende getuigenis van hoe toewijding en een duidelijke visie tot buitengewone resultaten kunnen leiden.

De keuze voor Zwolle als locatie is strategisch en doordacht. Met hun vinger aan de pols van de marktontwikkelingen, herkennen Tommy en Paddy de groeiende vraag naar kwalitatief fastfood in deze bruisende stad. Zwolle biedt een unieke combinatie van een jonge, dynamische bevolking en een gastvrije gemeenschap die openstaat voor nieuwe smaken en ervaringen. Johnny's & O'Tacos zal zeker een welkome toevoeging zijn aan het culinaire landschap van de stad.

Bij Johnny's & O'Tacos staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dit betekent dat elk gerecht bereid wordt met de beste ingrediënten en een onvergetelijke smaakbeleving biedt. De formule is simpel: goede service, een gezellige ambiance, en een menu dat inspeelt op de hedendaagse smaakvoorkeuren. De betrokkenheid van Tommy en Paddy bij het dagelijks beheer garandeert dat elke klant de authentieke Johnny's & O'Tacos-ervaring zal ondergaan.

Het verhaal van Tommy en Paddy is er een van ware franchise-succes en zet potentieel nieuwe franchisenemers aan tot actie. Hun reis benadrukt de ondersteuning en kansen die het franchisemodel biedt. Heb je dezelfde ondernemingsdrang en passie voor kwaliteit? Dan is Johnny's & O'Tacos misschien wel jouw volgende stap. Ontdek de mogelijkheden om je eigen succesverhaal te schrijven en sluit je aan bij een netwerk van gedreven ondernemers die de fastfoodindustrie herdefiniëren.

Over de franchiseformule van Johnny’s en O’Tacos

Johnny's & O'Tacos presenteert een aantrekkelijke franchisekans in Nederland, een samensmelting van Johnny’s Burger Company en O’Tacos in een shop-in-shop model. Johnny’s Burger Company, bekend sinds 2011, heeft zich ontpopt als de snelst groeiende hamburgerketen in Nederland, beroemd om zijn authentieke Amerikaanse hamburgers met een geheime kruidenmix. O’Tacos vult dit aan met een divers assortiment, waarbij hun Franse tacos, beschikbaar in diverse groottes en met halal gecertificeerd vlees, de show stelen.

Deze franchise richt zich op generatie Y, die een voorliefde heeft voor merkervaringen en sociale media. Franchisenemers krijgen substantiële ondersteuning, waaronder marketingcampagnes op nationaal en lokaal niveau en persoonlijke consultancy door een operations manager. De voordelen omvatten lagere opstartkosten, gecombineerde kracht van twee gevestigde merken, en strategische inkoopvoordelen.

Financieel gezien vraagt de franchise een entreegeld van €15.000, met een franchise fee van 8% van de omzet en een marketingfee van 2%. De totale investering staat op €150.000, met een vereist eigen vermogen van €50.000. Voor ondernemers die de uitdaging aan willen gaan, biedt Johnny's & O'Tacos een uitnodiging om vrijblijvend meer informatie aan te vragen en de mogelijkheden te verkennen.

Denk jij dat je het aankan? Sluit je net als Tommy en Paddy aan bij Johnny's en O'Tacos en word onderdeel van hun razendsnelle uitbreiding!
 
Lees meer over:
Bekijk ook