Eerste restaurant van Johnny's Burger Company geopend

Na een paar weken proefdraaien is op 29 december het eerste restaurant van Johnny's Burger Company op de West-Kruiskade in Rotterdam geopend. De ondernemers Fouad en Hoemaan zijn de eerste franchisenemers van Johnny's Burger Company die het restaurantconcept gestart zijn. Door hun binding met de buurt wilden zij een toegankelijk restaurant met kids-corner voor de West-Kruiskade en omgeving realiseren. Na het winnen van een pitch van Alliantie West-Kruiskade hebben ze het huurcontract van het pand gekregen. 

“De openingsactie die werd gehouden is zeer goed ontvangen door het publiek. Van 12:00 tot 17:00 konden nieuwsgierige passanten en fans van Johnny's Burger Co. een burger voor €2 afhalen. Vanaf 12:00 uur heeft er een constante rij gestaan die vaak tot buiten de zaak reikte. Maar liefst 1.000 burgers gingen er in ongeveer 4 uur tijd over de toonbank!”, vertelt een woordvoerder van de formule. 

Johnny's Burger Company is een take away & delivery franchiseformule met traceerbare halal hamburgers. Het restaurantconcept wijkt af van de franchiseformule doordat er geen delivery plaatsvindt en de focus vooral op het restaurant ligt en waar take away ook nog mogelijk is. Daarnaast komen er extra's op het menu die niet op de standaard franchiseformule staan, zoals huisgemaakte milkshakes.