Kaldi Koffie & Thee opent nieuwe vestiging te Enschede

Enschede is een ondernemer rijker!

Op 5 maart opende Kaldi koffie & thee de deuren aan de Haverstraatpassage 18 te Enschede. Eigenaar Guus IJzereef heeft in 2020 besloten zijn passie voor koffie en thee in te gaan zetten om anderen te laten genieten van de smaaksensatie van echte kwaliteitskoffie en -thee en besloot dat te gaan doen in Enschede. Enschede is hiermee de 24e vestiging van Kaldi in Nederland.

Kaldi

Kaldi is een franchiseformule van koffie & thee speciaalzaken door heel Nederland. Naast verkoop van koffie, thee en accessoires, kun je hier ook terecht om te genieten van een heerlijke kop koffie of thee uiteraard met iets lekkers erbij. Daarnaast kun je bij Kaldi terecht voor espressomachines en alle aanverwante artikelen om de lekkerste koffie (en thee) te kunnen zetten. 

Eigenaar Guus IJzereef: ‘De winkel biedt met zijn industrieel interieur een sfeervolle ambiance om koffie en thee en alles daaromheen te ervaren. Het gaat hier om meer dan alleen de verkoop van koffie en thee. Het gaat om proeven en beleven.’

Toekomst

Voor de toekomst heeft Kaldi een duidelijke visie voor ogen: Iedereen laten genieten van ‘goede’ koffie en thee. Kaldi wil iedereen daarom graag meenemen in de wereld rondom koffie en thee. Kaldi is daarom altijd op zoek naar nieuwe franchisenemers.

Over Kaldi

Kaldi is een eeuwenoude legende over een geitenhoeder uit Ethiopië. Kaldi is daarom ook niet zomaar koffie, maar een koffie met een verhaal. Wij schenken je daarom ook niet zomaar een kopje koffie, wij geven je een ware smaakervaring.