Nieuwe fase voor Kaldi Spijkenisse: Begin van een totale verandering

Kaldi, koffie met karakter, kondigt met trots een belangrijke mijlpaal aan in de evolutie van hun vestiging in Spijkenisse.

Gelegen aan de Nieuwstraat 5, heeft deze geliefde bestemming voor koffie- en theeliefhebbers de eerste stap ondergaan in een reeks van vernieuwingen, waarbij de winkel is bijgewerkt naar een nieuwe Kaldi stijl. Deze stijl, die al succes heeft geboekt in locaties zoals Saudi Arabië, Haarlem, en Den Bosch, markeert het begin van een totale transformatie voor de Spijkenisse vestiging.

"Deze update is slechts het begin van wat we voor ogen hebben voor Kaldi Spijkenisse. We zijn opgewonden om deze eerste stap te delen met onze klanten en kijken uit naar de verdere ontwikkelingen die we gepland hebben," aldus Miranda Groen, franchisenemer van Kaldi Spijkenisse. "Het is een uitnodiging om samen met ons deze reis te beleven, terwijl we streven naar een plek waar iedereen zijn persoonlijke koffiesmaak kan ontdekken en de perfecte koffie-ervaring kan creëren."

De eerste fase van de vernieuwing introduceert een frisse uitstraling en een verbeterde klantbeleving, trouw blijvend aan de hoge kwaliteit van koffie en thee waar Kaldi om bekend staat.

Hans Tietema, oprichter van Kaldi, voegt toe: "De positieve ontvangst van onze nieuwe stijl in andere steden heeft ons enthousiast gemaakt om deze verandering ook naar Spijkenisse te brengen. Dit is een spannende tijd voor Kaldi, terwijl we onze toewijding aan innovatie en kwaliteit blijven vernieuwen."

Om het begin van deze nieuwe fase te vieren, heet Kaldi Spijkenisse iedereen van harte welkom om kennis te maken met onze vernieuwde winkel en om te genieten van de bijzondere koffie- en theebeleving die Kaldi te bieden heeft.

Kaldi Spijkenisse vernieuwing interieur

Over Kaldi, koffie met karakter

Sinds de oprichting in 2000 biedt Kaldi een unieke koffie- en theebeleving met meer dan 25 vestigingen door heel Nederland. Kaldi staat voor kwaliteit, kennis, en gastvrijheid, en biedt een uitgebreid assortiment aan koffie, thee, en aanverwante producten. Voor meer informatie, bezoek onze vestiging in Spijkenisse en begin je persoonlijke koffiereis bij Kaldi.

Wil je ook franchisen bij Kaldi? Meld je dan aan via onderstaande knop!