Genomineerden van de NFV Franchise Trofee 2020 zijn bekend

Home Instead Thuisservice, Kaldi koffie & thee en Sales Improvement Group zijn genomineerd voor de NFV Franchise Trofee 2020.

Deze formules maken hierdoor kans op de enige vakprijs voor de beste franchiseformule in Nederland. Een prijs die de samenwerkingsvorm franchise bekrachtigt en laat zien dat het franchiseconcept succesvol is!

Een thuiszorgorganisatie met lef, dat is Home Instead Thuisservice. Alles om ouderen zo lang als mogelijk thuis te laten wonen. Een combinatie van een bedrijfseconomisch strak georganiseerde organisatie en een optimale dienstverlening maken het concept uniek en anders dan anders.

Bij “Koffie met karakter” denk je aan Kaldi koffie & thee. Kaldi helpt klanten al 20 jaar de koffiesmaak te vinden die perfect bij hem of haar past. Topkwaliteit koffie en thee, een onderscheidend assortiment eigen merk producten, op een toegankelijke manier gepresenteerd.

Uitgeroepen tot de beste zakelijke dienstverlener van 2019! Dat is Sales Improvement Group. ‘Uw sales verbeteren!' is hun doel. Zij optimaliseren salesorganisaties én trainen mensen. Hun methodiek (SPACE Concept®) is volledig gericht op een integrale aanpak en dit werkt!.

Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging erkende formules die voldoen aan de kwaliteitseisen op het gebied van winstgevendheid, goede verdiencapaciteit en onderlinge communicatie komen in aanmerking voor de prijs. De genomineerden presenteren zich aan de vakjury onder leiding van juryvoorzitter en NFV-voorzitter Boris van der Ham. De winnaar wordt tijdens de Algemene Ledenvergadering bekendgemaakt. De ALV wordt verzet vanwege de corona-crisis, een datum hiervoor volgt nog.

Samen sterker door franchise

Franchise als vorm van ondernemerschap biedt mooie kansen als je voor jezelf wilt beginnen. Je begint niet bij nul en hoeft ook niet het ‘wiel’ uit te vinden voor je onderneming. Je runt tegen betaling zelfstandig een bedrijf en profiteert van de voordelen van een grote organisatie. Met zo’n 836 formules in Nederland (2018) vertegenwoordigt franchise een groot aandeel in de Nederlandse economie.

NFV
Bekijk ook

De Nederlandse Franchise Vereniging is de overkoepelende belangenorganisatie voor franchising in Nederland.