Witgebit

Witgebit is een friendly franchise concept. Wij weten uit ervaring dat witgebit het recept is voor succes, een bewezen succesformule. Goede recepten zijn vaak geheim maar wij willen het Witgebit-recept voor succes graag delen met enthousiaste ondernemers.

Wij bieden de beste kwaliteit voor de laagste prijs en staat bekend als de specialist in tanden bleken. In 2014 gestart vanuit de gedachte dat witte tanden voor iedereen betaalbaar zouden moeten zijn. Dit bleek een regelrecht succes. Al snel volgde er meerdere vestigingen. 

Want Waarom zou je als ondernemer het wiel opnieuw uitvinden als je in een rijdende trein kunt stappen. Voor veel ondernemers is een franchiseformule de opstap naar een bloeiende zaak. WITGEBIT geeft jou die mogelijkheid.

Wat onderscheidt de franchiseformule:

Met elf vestigingen, 6500+ volgers op instagram en 37.000+ likes op Facebook is Witgebit de absolute nummer 1 in Nederland. Wij zijn de enige tandenbleker met 2000 positieve recensies. Daarbij vind je ons in Google altijd op de eerste pagina. Ondernemen met WITGEBIT is dus ondernemen met een sterke merknaam in een markt die alleen nog maar kan groeien. Het is een onderscheidend kant en klaar concept dat zich elke dag weer bewijst.

Bij ons ben je geen duizenden euro's voor een productvoorraad kwijt, heb je geen tienduizenden euro's eigen vermogen nodig en betaal je ook geen tonnen aan investeringskosten. Naast het franchisepakket heb je 6500,- eigen vermogen nodig om binnen twee maanden jouw eigen vestiging te openen bij de grootste tandenbleker van Nederland. Wij vinden dat ondernemen voor iedereen leuk en haalbaar moet blijven. Daarom werken wij niet met contracten van 5 of 10 jaar maar gaan wij uit van 3 jaar.

En In tegenstelling tot andere concepten betaal je bij ons niet alleen voor de naam maar ontvang je ook direct alle apparatuur van de hoogste kwaliteit en uiteraard een marketing- en salespakket.

Wij ondersteunen franchisenemers actief:

Met een aantal investeringen en aanloopkosten kan je een eigen vestiging van Witgebit starten. 
Uiteraard gebeurt dit met ondersteuning van het hoofdkantoor. Wij bieden jou voorafgaand aan de opening een intensieve training aan waarin je alle handvatten krijgt aangereikt.

Tijdens deze dagen leer je alles over het Witgebit concept, de apparatuur, de service aan de klanten, onze unieke marketing en uiteraard de sales.

Natuurlijk helpen wij jou ook om jouw vestiging op de kaart te zetten. Er wordt volgens een duidelijke visie en een doordachte strategie stap voor stap toegewerkt naar de opening van jouw eigen onderneming.

Door de franchiseovereenkomst met Witgebit sta je er nooit alleen voor. Samen gaan wij een groot succes maken van jouw vestiging.

  De ideale franchisenemer voldoet aan het volgende profiel:

  HEB JIJ ALTIJD AL GEDROOMD VAN JOUW EIGEN SUCCESVOLLE ZAAK?

  Maar is het nog nooit echt gelukt? Verlang jij naar succes en vrijheid en wil jij eindelijk weer de controle over jouw eigen leven. Dan is dit de kans die jij altijd hebt gemist!

  Met een relatief lage investering sluit jij je aan bij de grootste tandenbleker van Nederland en profiteer jij direct van de bewezen succesformule. Een onderscheidend kant-en-klaar concept dat zich elke dag weer bewijst.

  Wij willen doorgroeien en zijn daarom op zoek naar ambitieuze, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren en er vol voor te gaan; ondernemers.

  Wil jij binnen twee maanden de twaalfde vestiging starten in jouw stad? Zorg dan dat je direct reageert.

  Wij hebben in ieder geval heel veel zin om met jou aan de slag te gaan en willen graag samen jouw droom waarmaken.

  Witgebit

  Interesse?

  Zoals je ziet is Witgebit veel meer dan een naam of een merk. Het is een formule met een herkenbare website, een online boekingssysteem, een zeer sterke positie op Social Media en al snel zul jij jouw vestiging terugvinden op de eerste pagina van Google. 

  Wij zijn marktleider in een van de snelstgroeiende markten van Nederland en kijken uit naar een samenwerking met jou! 

  Vraag hier meer informatie aan en wij nemen contact met jou op!

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2016
  Aantal vestigingen
  11
  Waarvan franchise
  9
  Totale investering
  € 10.000
  Eigen vermogen
  € 15.000