Witgebit

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de formule Witgebit. Voordat ik je meer ga vertellen over Witgebit, wil ik je bedanken voor je oplettendheid! Wist je dat je interesse hebt in een van de snelst groeiende formules van Nederland? Witgebit is een friendly franchise concept. Wij weten uit ervaring dat Witgebit het recept is voor succes, een bewezen succesformule. Goede recepten zijn vaak geheim maar wij willen het Witgebit-recept voor succes graag delen met enthousiaste ondernemers.

Met tien vestigingen, 6500+ volgers op instagram en 34.000 likes op Facebook is Witgebit de absolute nummer 1 in Nederland. Wij zijn de enige tandenbleker met meer dan 1700 positieve recensies. Ondernemen met Witgebit is dus ondernemen met een sterke merknaam in een markt die alleen nog maar kan groeien. Het is een onderscheidend kant en klaar concept dat zich elke dag weer bewijst. Maak in het filmpje hieronder kennis met een van onze franchisers.

  Maak jouw droom waar!

  Wij willen doorgroeien en zijn daarom op zoek naar ambitieuze, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren en er vol voor te gaan; ondernemers. Heb jij altijd al eigen baas willen zijn maar ontbreekt bijvoorbeeld de kennis of vind je de investering vaak te hoog? Dan is dit jouw kans. Voor € 6499 (ex btw) sluit jij je aan bij de grootste en beste beoordeelde tandenbleker van Nederland.

  Voor dit bedrag kan je direct aan de slag. Een droom? Nee werkelijkheid! Vanaf het eerste moment ben jij voor 100% eigenaar van jouw eigen zaak. Door de franchiseovereenkomst met Witgebit sta je er echter nooit alleen voor.

  Samen gaan wij een groot succes maken van jouw eigen vestiging. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Roosendaal, Haarlem, Almere, Hellevoetsluis, Tilburg, Culemborg en Hilversum zijn al geopend. Start jij de elfde vestiging in jouw stad?

  Witgebit

  Over ons

  Witgebit biedt de beste kwaliteit voor de laagste prijs en staat bekend als ”De specialist in tanden bleken”. In 2014 gestart vanuit de gedachte dat witte tanden voor iedereen betaalbaar zouden moeten zijn. Dit bleek een regelrecht succes.

  Al snel volgde er meerdere vestigingen. Waarom zou je als ondernemer het wiel opnieuw uitvinden als je in een rijdende trein kunt stappen.
  Voor veel ondernemers is een franchiseformule de opstap naar een bloeiende zaak. Witgebit geeft jou die mogelijkheid.

  Kan ik voor € 6.499 echt direct starten?

  Voor dit bedrag kan je inderdaad direct starten. In tegenstelling tot andere concepten betaal je bij ons niet alleen voor de naam maar krijg je direct apparatuur en promotiemateriaal erbij. 

  Daarnaast bieden wij jou voorafgaand aan de opening een intensieve training aan waarin je alle handvatten krijgt aangereikt. Tijdens deze dagen leer je alles over het Witgebit concept, de apparatuur, de service aan de klanten en onze unieke marketing en uiteraard de sales.

  Uiteraard helpen wij jou ook om jouw vestiging op de kaart te zetten. Er wordt volgens een duidelijke visie en een doordachte strategie stap voor stap toegewerkt naar de opening van jouw eigen onderneming.

  Financiering

  Er komt veel kijken bij het verkrijgen van een lening. De ervaring leert dat hier veel haken en ogen aanzitten. Wij zijn hier daarom geen voorstander van. Ook is het niet mogelijk om het bedrag in termijnen te betalen.

  Wat voor omzet kan ik verwachten?

  Bij de juiste inzet kan er een hoge omzet worden behaald. Op basis van onze ervaringen hebben wij een prognose gemaakt die laat zien dat jij jouw investering er al snel uit hebt en dat je vanaf dat moment ook direct winst gaat maken.

  Zoals je ziet is Witgebit veel meer dan een naam of merk. Het is een formule met een herkenbare website, een online boekingssysteem, een zeer sterke positie op social media en al snel zul jij jouw vestiging terugvinden op de eerste pagina van Google. Wij zijn marktleider in een van de snelstgroeiende markten van Nederland en kijken uit naar een samenwerking met jou!

  1. De maandelijkse fee
   Voor het gebruik van de merknaam Witgebit draag je per maand slechts 10% van de omzet af met een minimum van €250.
  2. Reclame:
   Voor alle PR- en marketing werkzaamheden die wij van jou overnemen betaal je een vast bedrag per maand.
  3. Inkoop:
   Franchisen bij Witgebit is ook goedkoop inkopen. Onze speciaal ontwikkelde witgebitgel is bijvoorbeeld alleen voor franchisers te koop en is 50% goedkoper dan de reguliere verkoopprijs van andere gels. Alle spullen dienen bij Witgebit te worden ingekocht maar er geldt geen verplichte afname per maand.
  4. Shop-in-shop:
   Ons concept is ook zeer geschikt voor het shop-in-shop principe. Versterk jouw merk, zorg voor meer traffic en verhoog je omzet door Witgebit aan te bieden in jouw winkel. Ook is het mogelijk om jouw bestaande salon om te bouwen tot een vestiging van Witgebit.

  Interesse?

  Vraag meer informatie aan en wij nemen contact met je op!

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2016
  Aantal vestigingen
  10
  Waarvan franchise
  9
  Totale investering
  € 10.000
  Eigen vermogen
  € 15.000