Keratoconuscentrum Nederland

  Keratoconuscentrum Nederland is niet zomaar een optiekzaak; het is een gespecialiseerd centrum dat zich richt op de correctie van keratoconus, een complexe oogziekte.

  Onder leiding van Chrétien Frambach, een ervaren optometrist en contactlensspecialist, heeft het centrum baanbrekende technologieën en producten ontwikkeld die nergens anders verkrijgbaar zijn.

  Wat is Keratoconus?

  Keratoconus is een erfelijke aandoening die het hoornvlies van het oog aantast. In een normaal oog is het hoornvlies rond, maar bij keratoconus wordt het hoornvlies kegelvormig. Dit leidt tot een verstoring van het licht dat het oog binnenkomt, wat resulteert in wazig en vervormd zicht. De aandoening komt meestal voor in de puberteit en kan in verschillende gradaties voorkomen.

  Van Conepower technologie tot samenwerkingen met wereldleiders zoals Essilor en Tracey Technologies, Keratoconuscentrum Nederland staat aan de voorhoede van optische innovatie. Als franchisenemer krijg je toegang tot deze exclusieve technologieën en de mogelijkheid om ze aan je klanten aan te bieden.

  De visie van Keratoconuscentrum Nederland

  Ze streven ernaar hét toonaangevende centrum in Nederland te zijn voor alle keratoconus patiënten. Het is de eerste keus van oogartsen als het gaat om verwijzingen van keratoconus patiënten.

  De missie en kernwaarden van Keratoconuscentrum Nederland

  Keratoconuscentrum is erop gericht om keratoconus patiënten beter en completer te helpen met uitmuntende producten en informatie, altijd in nauw overleg met de behandelende oogarts.

  • Hoge klanttevredenheid
  • Excellente zorg
  • Goede samenwerkingen met oogartsen en hun teams
  • Innovatie
  • The best you can get

  Wat bieden ze jou?

  Wanneer je met Keratoconuscentrum Nederland in zee gaat, word je onderdeel van een franchise die staat als een huis. Ze hebben dienstverlening die per klant wordt afgestemd voor het meest optimale resultaat, uitstekende inkoopkanalen, een waterdicht systeem en ijzersterke online vindbaarheid.

  Wie zoekt Keratoconuscentrum??

  Je bent niet alleen een ondernemer, maar ook sociaal. Je hebt een sterke band met je klanten en een passie voor het helpen van mensen met keratoconus. Combineer dat met de bewezen formule en je hebt alle ingrediënten voor een succesvolle carrière.

  Heb je interesse om jouw eigen vestiging te starten? Neem dan nu contact op.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Benodigd eigen vermogen
  €0