BodySwitch

BodySwitch helpt mensen weer gezond te worden en te blijven. Gezonde voeding en leefstijl zijn de sleutel naar het oplossen van veel lichamelijke klachten. Chronische ziektes zijn vaak te voorkomen of om te keren door gezonder te eten en bewuster te leven. De naam BodySwitch staat voor de omschakeling van de leefstijl, die leidt naar een gezonder lichaam.

BodySwitch richt zich op leefstijlbegeleiding en integrale geneeskunde en heeft de afgelopen jaren een unieke formule ontwikkeld voor orthomoleculaire therapeuten en artsen. Deze therapeuten zijn inmiddels drie jaar actief met deze aanpak en hebben al vele klanten duurzaam van hun klachten afgeholpen. BodySwitch wil hun aanpak uitrollen en nieuwe vestigingen openen in heel Nederland. De doelstelling is, om zoveel mogelijk mensen te helpen om ‘Natuurlijk  Gezond’ te worden  en te blijven.

​ De aanpak van BodySwitch  is onderscheidend:

  1. De gezondheid van de klant staat centraal. Elke klant is uniek. Dat is het vertrekpunt.
  2. We gaan eerst op zoek naar de oorzaak van de klachten. Dat doen we door onze integrale aanpak: een gedegen intake aangevuld met gespecialiseerd laboratoriumonderzoek.
  3. Op basis van de analyse van de onderzoeksresultaten maken we een persoonlijk behandelplan.

Het behandelplan is de basis van een intensieve persoonlijke begeleiding, gebaseerd op vier pijlers: Mindset, Beweging, Voeding en Supplementen.

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2015
Aantal vestigingen
5
Waarvan franchise
5
Franchise fee
o.b.v. omzet
Totale investering
€10.000
Benodigd eigen vermogen
€10.000