Het Andere Wonen

  Het Andere Wonen is een franchiseformule die een vernieuwende aanpak van ouderenzorg biedt. Het concept is ontwikkeld met de toekomst van de zorgsector in gedachten en geeft ouderen de kans om in een volwaardig appartement te wonen met 24/7 toegang tot zorg op maat.

  Jouw rol als franchisenemer

  Als franchisenemer bij Het Andere Wonen krijg je de unieke kans om een eigen vestiging te runnen. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en bedrijfsvoering, en je woont zelfs in hetzelfde wooncluster als de bewoners. Dit is een unieke gelegenheid om zorg en ondernemerschap te combineren.

  Ondersteuning vanuit de franchise

  Je staat er niet alleen voor. Het Andere Wonen biedt uitgebreide ondersteuning bij het opzetten en runnen van jouw zorgonderneming. Dit omvat hulp bij het opstellen van contracten, het werven van bewoners en personeel, en zelfs begeleiding bij het regelen van de financiering.

  Wie zoekt Het Andere Wonen?

  We zijn op zoek naar ondernemerskoppels met een passie voor zorg. Het is belangrijk dat ten minste één van jullie een opleiding heeft afgerond in verpleging of verzorging op niveau 3 IG. Ervaring met geheugenproblematiek en aanverwante zorgvragen is een pre.

  Waarom kiezen voor Het Andere Wonen?

  Deze franchiseformule biedt jou een unieke kans om een zinvolle en duurzame onderneming in de zorgsector te starten. Het is een schaalbaar model dat zich richt op de kwaliteit van zorg en het welzijn van de bewoners.

  Ben je geïnteresseerd in deze ondernemerskans in de zorgsector? Neem dan contact op voor meer informatie over hoe jij je kunt aansluiten bij Het Andere Wonen.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Benodigd eigen vermogen
  €0