Denticien

  Denticien verzorgt voor hun klanten complete gebitsprotheses volgens de nieuwste technieken. Door het gebruik van een 3D-scan, inclusief lachsimulatie, hoeft de klant niet meer in de klei te happen. Vervolgens wordt er met de 3D-printer een proefprothese opgebouwd met kunsthars. Als deze prothese perfect zit, wordt de definitieve 3D prothese gemaakt.

  Om de drempel te verlagen maakt de Denticien gebruik van een zogeheten 3D Smile Design: het nieuwe gebit wordt in de mond van de klant geprojecteerd door middel van 3D simulatie. Het eindresultaat is hierdoor meteen bij de start zichtbaar voor de klant. Klanten kunnen ook wensen aangeven: de kleur van de tanden, de vorm, rechte tanden, of juist niet. Met deze nieuwe techniek zijn er heel veel mogelijkheden. Een nieuwe gebitsprothese is in slechts 2 dagen klaar!

  Oprichter Germen Versteeg wil het kunstgebit toegankelijker maken en uit de klinische sfeer halen. Locaties bevinden zich daarom in winkelstraten. Denticien is in 2021 gestart met franchise. De eerste vestiging staat in Alkmaar. Binnen 5 jaar wil de Denticien uitgroeien naar een twintigtal vestigingen.

  De 5 plussen van Denticien:

  1. Perfecte pasvorm door 3D gebitsscan
  2. Nooit meer ouderwets happen in die vieze klei
  3. Maximaal comfort bij de behandeling
  4. Kortere behandeling, sneller klaar
  5. Vooraf een gratis 3D simulatie van je nieuwe 'look'

  Denticien wil gaan uitbreiden via het franchiseconcept en is daarom op zoek naar franchisenemers.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2021
  Aantal vestigingen
  2
  Waarvan franchise
  1
  Benodigd eigen vermogen
  €35.000