Technify

  Technify bemiddelt gespecialiseerde technici op mbo-, hbo- en wo-niveau. De franchiseformule is actief in de volgende vakgebieden: bouw/infra, hightech, offshore, industrie, metaal, techniek, ICT ERP, ICT Microsoft en ICT new media.

  Als franchisenemer bij Technify ga jij je eigen vestiging runnen in jouw toegewezen regio. Binnen deze regio wordt jij hét aanspreekpunt namens Technify en ga jij je focussen op waar jij goed in bent: De juiste match maken tussen talent en werkgever in de technische branche.

  Technify maakt deel uit van de Flexibility Groep, een franchiseorganisatie actief in de uitzendbranche sinds 2006. Met zowel fysieke als virtuele vestigingen door het hele land, bestaat de groep uit 6 uitzendlabels, elk gericht op een specifieke branche, waar Technify er één van is.

  Binnen de Flexibility Groep kun je als ondernemer een vliegende start maken, waarbij je je volledig kunt concentreren op je core business. Het servicekantoor biedt ondersteuning op verschillende gebieden, zoals backoffice, marketing, financiële administratie en trainingen. Daarnaast profiteer je van certificeringen, bestaande naamsbekendheid, schaalvoordelen, systemen en verzekeringen.

  Je krijgt persoonlijke begeleiding van experts op het servicekantoor, om te kunnen groeien op zowel korte als lange termijn. Ook kun je rekenen op collega-ondernemers als sparringpartners. Bij de Flexibility Groep geloven ze in zelfstandig ondernemen, maar nooit alleen.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2013
  Aantal vestigingen
  7
  Waarvan franchise
  7
  Entreegeld
  €10.000
  Franchise fee
  €350
  Benodigd eigen vermogen
  €1.000
  NFV lid
  Ja