Franchise Nedflex Uitzendbureau

Til jouw onderneming naar een hoger plan

Overweeg je te beginnen als uitzendondernemer? Dan biedt Nedflex je de gelegenheid als franchisenemer om een vliegende start te maken. Ben je al actief in de branche? Dan help Nedflex om jouw onderneming naar een hoger plan te kunnen tillen. Partners en franchisenemers van Nedflex profiteren van onze backoffice ondersteuning, onze naamsbekendheid en kennis. Daarnaast worden partners geholpen en ondersteund in de bedrijfsvoering.

Als franchisenemer van Nedflex hoef je niet te investeren en kun je je volledig richten op het plaatsen van zoveel mogelijk mensen - en dus op het maken van winst. Wij verzorgen de backoffice, wijzen je op kansen in de branche en informeren je doorlopend over belangrijke wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving.

Wat is de meerwaarde van de Nedflex franchise? 

Wat krijg ik bij Nedflex als franchisenemer, dat ik niet bij een andere organisatie krijg? Een terechte vraag. Onze extra’s:

 • Juridische ondersteuning
 • Marketingsupport 
 • Vakinhoudelijke training (ARTRA)
 • Deelname aan workshops seminars
 • Jouw marge 100% voorgefinancierd 
 • Presentiemateriaal (gevelreclame, logo, briefpapier, visitekaartjes) 

Nedflex als franchisepartner

Wie kiest voor samenwerking met Nedflex Franchise, kiest voor een partnerschap. Als partner denken wij met je mee. We geven je advies over de flexbranche, arbeidsrecht en marketingvraagstukken. Ook verbinden wij onze 35+ partners graag met elkaar en betrekken we hen waar mogelijk bij initiatieven die wij, al dan niet in samenwerking met de brancheverenigingen waarvan wij partner zijn, ontplooien.

De samenwerking in het kort 

 • Via Nedflex ben je volledig gecertificeerd ABU-lid
 • Je zendt uit onder een gevestigde naam
 • Correct debiteurenbeheer
 • Lonen per week of vierwekelijks voorgefinancierd
 • Zeer lage factoren door collectieve verzekeringen en lage premies
 • Jouw winst direct inzichtelijk en wekelijks voorgefinancierd

Uitzendbureau onder je eigen naam starten?

Start je liever een uitzendbureau onder jouw eigen naam? Kies voor onze White Label constructie. Je profiteert van een lagere instapfee en kunt indien gewenst ook vanuit huis werken. Vraag naar de mogelijkheden! 

Nedflex - Zeg het maar 

Een groot deel van alle vacatures wordt ingevuld door uitzend- en payrollkrachten. Binnen deze branche is Nedflex één van de snelst groeiende en meest vernieuwende spelers.

Niets is zo veranderlijk als de arbeidsmarkt. In deze markt staan wij bekend als een HR-dienstverlener die soepel meebeweegt met deze veranderingen. In de afgelopen dertig jaar is het ons steeds weer gelukt om passende oplossingen te vinden. En daar zijn we eerlijk gezegd best trots op. We doen dit door ons gezonde verstand te gebruiken met een deskundig team van 60 medewerkers dat altijd voor iedereen klaar staat.

Ruim netwerk 

Nedflex heeft ruim 27 jaar ervaring in de uitzendbranche en is partner van circa 40 uitzendondernemers, waarvan een deel als franchisenemer onder onze naam actief is. Binnen die samenwerking zorgen wij ervoor dat uitzendondernemers gewoon kunnen ondernemen. Zij richten zich op het genereren van omzet, wij doen de rest. Dankzij onze ontzorgende manier van werken en onze flexibele opstelling, hebben Koninklijke Horeca Nederland en LTO Arbeidskracht Nedflex geselecteerd als partner. Daarnaast zijn wij topleverancier van RECRON.

Wij zijn lid van de ABU, zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd, beschikken over het NEN 4400-1 certificaat van de Stichting Normering Arbeid (SNA) en wij zijn tevens VCU gecertificeerd. Hiermee tonen wij aan dat wij voldoen aan de strikte kwaliteitseisen en gedragsregels van de bond, dat wij veilig en juridisch correct werken en dat wij optimaal inspelen op de wensen van onze klanten.
 

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1995
Aantal vestigingen
42
Waarvan franchise
8
Entreegeld
€4.295
Benodigd eigen vermogen
€10.000