Flex Forces

  Bij FlexForces wordt ondernemerschap in de uitzendbranche op verschillende niveaus ondersteund. Deze franchiseformule biedt onder andere hulp bij marketing en reikt diverse tools aan om de match tussen vraag en aanbod te verbeteren en te vergemakkelijken. Daarnaast krijgen ondernemers een basistraining en helpt FlexForces altijd bij het vinden van zowel opdrachtgevers als kandidaten.

  Over FlexForces:

  FlexForces is een onderneming die gespecialiseerd is in het uitzenden, detacheren, werven en selecteren van personeel in verschillende sectoren, zoals logistiek, transport, magazijn, productie en zakelijke dienstverlening. Het bedrijf biedt persoonlijke begeleiding aan uitzendondernemers en ondersteunt hen bij het werven van kandidaten en opdrachtgevers, het opzetten van de branding en de begeleiding van nieuwe en bestaande medewerkers. FlexForces is onderdeel van JEX, een softwarebedrijf dat zich richt op de uitzendbranche.

  Waarom kiezen voor FlexForces?

  FlexForces onderscheidt zich van andere uitzendformules door de persoonlijke begeleiding die zij biedt en de samenwerking met JEX, hét softwarebedrijf in de uitzendbranche. FlexForces neemt alle administratieve handelingen uit handen, zodat ondernemers meer tijd hebben voor het voeren van gesprekken met klanten en kandidaten. Het bedrijf biedt wekelijkse uitbetaling van de marge, automatische NBBU-certificering, trainingen en opleidingen, gebruik van (ATS & CRM)-systemen, advies en campagnes op maat en maximale zichtbaarheid van de vacatures. Daarnaast zorgt de backoffice voor de verloning, facturatie en debiteurenadministratie. FlexForces heeft de ambitie om te groeien naar 40 vestigingen.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2020
  Aantal vestigingen
  7
  Waarvan franchise
  6
  Entreegeld
  €9.500
  Franchise fee
  25% van de brutomarge
  Totale investering
  €50.000
  Benodigd eigen vermogen
  €0
  NFV lid
  Ja