RedFoxBlue

RedFoxBlue heeft - in tegenstelling tot individuele training bureaus, consultancy clubs, change en coaching bureaus - als enige in de afgelopen 20 jaar een integrale aanpak voor de onder en bovenstroom ontwikkeld dat ook modulair geleverd kan worden. Door de relatief lage entree fee, een hoge mate trainingsfaciliteiten en hands on begeleiding in het veld, levert RedFoxBlue een mooie balans tussen werk en privé.

Wie RedFoxBlue zoekt

RedFoxBlue partners zijn ervaren commerciële teamspelers die affiniteit hebben met strategie, organisatie, cultuur, vaardigheden, transitie en capaciteit, en zin hebben om de stap te maken naar zelfstandig ondernemerschap in een – sinds 2000 - bewezen succesvolle franchiseformule. 
Denk hierbij aan gepassioneerde commerciële managers op HBO/WO niveau, die minimaal 10 jaar ervaring hebben in sales en salesmanagement rollen, en op directieniveau kunnen onderhandelen. De partners van RedFoxBlue kunnen mensen inspireren en motiveren in hun persoonlijke en zakelijke groei. Hiervoor hebben ze een charismatische uitstraling dat zich vertaald in een authentieke en sterke persoonlijkheid, en ze kunnen een bestaand klanten netwerk behouden, dan wel een nieuw netwerk opbouwen.

 

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2000
Aantal vestigingen
21
Waarvan franchise
20
Entreegeld
€5.000
Franchise fee
20% van de omzet aflopend naar 10% op basis van omzetbijdrage en dienstverband
Totale investering
€14.000
Benodigd eigen vermogen
€0