RedFoxBlue

  RedFoxBlue heeft - in tegenstelling tot individuele training bureaus, consultancy clubs, change en coaching bureaus - als enige in de afgelopen 20 jaar een integrale aanpak voor de onder en bovenstroom ontwikkeld dat ook modulair geleverd kan worden. Door de relatief lage entree fee, een hoge mate trainingsfaciliteiten en hands on begeleiding in het veld, levert RedFoxBlue een mooie balans tussen werk en privé.

  Wie RedFoxBlue zoekt

  RedFoxBlue partners zijn ervaren commerciële teamspelers die affiniteit hebben met strategie, organisatie, cultuur, vaardigheden, transitie en capaciteit, en zin hebben om de stap te maken naar zelfstandig ondernemerschap in een – sinds 2000 - bewezen succesvolle franchiseformule. 
  Denk hierbij aan gepassioneerde commerciële managers op HBO/WO niveau, die minimaal 10 jaar ervaring hebben in sales en salesmanagement rollen, en op directieniveau kunnen onderhandelen. De partners van RedFoxBlue kunnen mensen inspireren en motiveren in hun persoonlijke en zakelijke groei. Hiervoor hebben ze een charismatische uitstraling dat zich vertaald in een authentieke en sterke persoonlijkheid, en ze kunnen een bestaand klanten netwerk behouden, dan wel een nieuw netwerk opbouwen.

   

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2000
  Aantal vestigingen
  21
  Waarvan franchise
  20
  Entreegeld
  €5.000
  Franchise fee
  20% van de omzet aflopend naar 10% op basis van omzetbijdrage en dienstverband
  Totale investering
  €5.000
  Benodigd eigen vermogen
  €0