Olympia Uitzendbureau

  Word een leider in de uitzendbranche! Start je avontuur als franchisenemer bij Olympia, waar je niet alleen een eigen bedrijf opbouwt, maar ook deel wordt van een groeiende gemeenschap die streeft naar betekenisvolle werkrelaties. 

  Wat franchisen bij Olympia inhoudt

  Ondernemen met Olympia betekent voor jou:

  • Groei op jouw manier binnen de succesformule
  • Boost je lokale ondernemerschap, aangevuld met topklanten uit ons netwerk
  • Behaal simpelweg klinkende resultaten
  • Draag concreet bij aan een betere samenleving 

  Een uniek aspect van Olympia is de focus op betekenisvol werk. Dit houdt in dat zij zich niet alleen richten op het invullen van vacatures, maar ook op het creëren van waarde voor zowel werknemers als werkgevers. Olympia streeft ernaar om mensen te plaatsen in banen die niet alleen passen bij hun vaardigheden en ervaring, maar ook bij hun persoonlijke ontwikkeling en levensdoelen. Dit maakt het werk van de franchisenemer bijzonder waardevol en bevredigend.

  franchisenemer Olympia

  Als franchisenemer bij Olympia bied je het meest uitgebreide dienstenpakket uit de branche aan, met onder andere:

  • Bewezen succesvol centraal sales- en accountmanagement
  • Wekelijks vooruitbetaalde marge
  • Centrale inkoop en ondersteuning via data
  • Duidelijke afspraken over 50/50% margeverdeling bij een flexkracht in twee regio’s
  • Professionele back-office software
  • Netwerk en expertise van specialties
  • Olympia Academie voor training en opleiding van jouw team

  “De duidelijke missie van Olympia zorgt voor een goede positionering in de markt. Ik maak gebruik van het waardevolle imago, dit ondersteunt me in mijn ondernemerschap op lokaal niveau. Zo kan ik nóg beter van betekenis zijn in onze regio.”

  Sonja Vermeulen - Ondernemer Olympia Den Helder

  Bouw aan jouw succes en dat van anderen

  Financieel gezien vereist franchisen bij Olympia een investering, maar in ruil daarvoor krijgt men toegang tot een bewezen en rendabel bedrijfsmodel. Dit model biedt een goede balans tussen autonomie als ondernemer en de voordelen van het behoren tot een grotere organisatie. Daarnaast is er een sterke focus op training en ontwikkeling, waardoor franchisenemers zich zowel persoonlijk als professioneel kunnen blijven ontwikkelen.

  Olympia onderscheidt zich in de uitzendbranche met een toonaangevend verdienmodel. Het ondernemen bij Olympia betekent deel uitmaken van een 50-jarige traditie van zakelijk succes, waarbij:

  • Olympia's ondernemers een aanzienlijke jaarlijkse groei in omzet en marge ervaren.
  • Het marktaandeel van Olympia consequent stijgt, wat blijk geeft van haar sterke positie in de markt.
  • De focussegmenten van Olympia sneller groeien dan de algemene markt, wat wijst op effectieve strategieën en marktaanwezigheid.
  • Alle Olympia ondernemers winstgevend zijn, wat de efficiëntie en effectiviteit van hun bedrijfsmodel aantoont.
  franchisen bij Olympia

  Neem jij deel aan het succesverhaal van de Olympia franchise?

  Sluit je aan bij de top franchiseorganisatie in de uitzendsector en til je lokale ondernemerschap naar een hoger niveau met vooraanstaande klanten. Behaal opvallende resultaten en groei op jouw eigen manier binnen de succesvolle formule, terwijl je bijdraagt aan een betere samenleving.

  De stappen na het aanmelden zijn:

  1. Een digitale of persoonlijke kennismaking met Olympia.
  2. Een inhoudelijk gesprek over de regio met de Manager Franchise.
  3. Een gesprek met Directeur Franchise waarin o.a. de Franchise Overeenkomst wordt toegelicht.
  4. Een gesprek over het investeringsplan en exploitatie.
  5. Een assessment.
  6. Het opstellen en presenteren van een businessplan.

  Ben jij de franchisenemer die perfect in het plaatje past? Klik op de knop en kom in contact met Olympia!

  Werk met betekenis

  De kern is het creëren van werk dat waarde toevoegt, niet alleen voor het individu maar voor de hele maatschappij. Ze dagen zowel werkgevers als werknemers uit om de impact van hun werk te heroverwegen, met een focus op kennisdeling, milieuverantwoordelijkheid en levenslang leren.

  Meer dan alleen werk

  Olympia biedt dagelijks zinvol werk aan meer dan 15.000 mensen, voornamelijk gericht op praktische beroepen. Hun rol beperkt zich niet tot eenmalige bemiddeling; ze verbinden mensen aan banen die hen voldoening geven en waarin ze uitblinken. Olympia ondersteunt voortdurende ontwikkeling en aanpassing aan veranderende marktomstandigheden.

  Bij Olympia werken ze samen met organisaties die deze visie delen. In een steeds veranderende arbeidsmarkt zijn ze de partner voor ontwikkeling en groei. Deze benadering benadrukt dat als je de 'waarom' achter je werk kent, de waarde ervan exponentieel toeneemt.

  Olympia gelooft dat iedereen unieke waarde heeft die tot uiting kan komen in hun werk. De inzet voor werk met betekenis maakt het verschil en bevestigt dat wat ze doen, belangrijk is.

  Olympia: Altijd in de buurt

  Met uitgebreide aanwezigheid, 50 jaar ervaring en een netwerk van 130 vestigingen, is Olympia altijd in de buurt om mensen en bedrijven te verbinden. Toegewijde medewerkers, franchisenemers en partners zorgen voor tevreden klanten en gemotiveerde werknemers.

  Bij Olympia mogen ze trots zijn op de resultaten. In 2022 vonden ze voor 40.994 flexwerkers betekenisvol werk, waarvan 6% in een kwetsbare arbeidspositie verkeerde. Het doel is om een impactvolle organisatie te zijn, en deze impact wordt gemeten om de invloed te vergroten.

  MVO bij Olympia

  Olympia's benadering van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen overstijgt de norm. De missie is het leiden van de maatschappelijke transitie naar betekenisvol werk. Ze geloven in de synergie tussen winst en doel, waarbij financiële gezondheid hen in staat stelt om de maatschappelijke impact te vergroten.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1998
  Aantal vestigingen
  137
  Waarvan franchise
  75
  Gemiddelde omzet

  €5.700.000

  Gemiddelde aantal FTE

  4

  Totale investering
  €100.000
  Benodigd eigen vermogen
  €55.000
  NFV lid
  Ja