BAHM Uitzendbureau

  Een Onderscheidende Kracht in de Technische Branche

  BAHM is opgericht in 2013 door Mevrouw Poppelaars-Bink. Begonnen met een kleinschalige doelgroep in de regio Breda maar inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met vestigingen en opdrachtgevers door heel Nederland. 

  In de voortdurend veranderende wereld van de technische sector, heeft BAHM Uitzendbureau een weg uitgestippeld die het onderscheidt van anderen. Deze franchiseorganisatie, met een breed scala aan diensten, is uitgerust om elke technische uitdaging aan te gaan - of het nu een groot of klein project betreft. De vestigingen worden allemaal gerund door zelfstandig (uitzend)ondernemers.

  Aangeboden diensten

  BAHM Uitzendbureau is actief in verschillende technische velden, waaronder administratie, elektrotechniek, industrie, installatietechniek, schoonmaak, scheepsbouw, transport en werktuigbouw. Hoewel het uitlenen en detacheren van technisch personeel de kernactiviteit vormt, beperkt het bedrijf zich niet tot een enkel specialisme. Integendeel, het heeft een verscheidenheid aan kern-, rand- en nevenactiviteiten die reiken van industrie en scheepsbouw tot elektro en installatie, en zelfs administratie voor derden.

  Een van de unieke aspecten van BAHM Uitzendbureau is BAHM Montage, een nevenactiviteit die het bedrijf strategisch inzet voor commerciële doeleinden. Deze flexibele aanpak is een indicatie van de bereidheid van het bedrijf om zijn bedrijfsmodel aan te passen en te innoveren om aan de veranderende markteisen te voldoen.

  Het franchisemodel van BAHM Uitzendbureau is aantrekkelijk voor ondernemers in de uitzendbranche die vrij willen zijn van targets en het toezicht van managers. Dit model benadrukt onafhankelijk ondernemerschap, waarbij franchisenemers de controle hebben en hun eigen succes bepalen.

  Voordelen van franchisen bij BAHM Holland

  • BAHM Uitzendbureau biedt aantrekkelijke franchisemogelijkheden, gekenmerkt door onafhankelijkheid.
  • Franchisenemers genieten van volledige back-office ondersteuning en ontzorging van het volledige administratieve proces.
  • BAHM Uitzendbureau biedt hulp bij automatisering en assistentie bij het voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van uitzenden en certificering.
  • Franchisenemers krijgen toegang tot geavanceerde frontoffice en backoffice systemen.
  • Ondersteuning van het hoofdkantoor is beschikbaar bij de opstart van de franchise, inclusief vermelding op de BAHM-website.
  • Franchisenemers kunnen gebruik maken van vier social media kanalen die door het hoofdkantoor worden beheerd.
  • Franchisenemers worden deel van een team van ondernemers en kunnen op elk moment advies en begeleiding van elkaar verwachten.
  • BAHM Uitzendbureau erkent het potentieel van de flexmarkt en biedt daardoor mogelijkheden voor ondernemers met weinig ervaring

  In een wereld waar technologie snel verandert en bedrijven vechten voor relevantie en overleving, staat BAHM Uitzendbureau sterk met een aanbod dat zowel divers als innovatief is. Ze zijn een organisatie die technisch personeel levert en ondernemers de kans geeft om hun eigen succes te schrijven.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2019
  Aantal vestigingen
  3
  Waarvan franchise
  2
  Entreegeld
  €3.000
  Franchise fee
  Factor over de verloonde uren
  Gemiddelde omzet

  €800.000

  Benodigd eigen vermogen
  €10.000