FlexFirst

  Personeelsbemiddeling

  Het in 2009 opgerichte FlexFirst is een uitzendorganisatie die de franchiseformule in 2015 volledig omarmd heeft. Sindsdien heeft FlexFirst 7 franchisenemers verwelkomd en zijn er 4 autonome vestigingen geopend. Via uitzenden, detacheren en werving & selectie bemiddelt FlexFirst tussen (potentiële) flexkrachten en opdrachtgevers in diverse branches en op alle niveaus. De kernwaardes van FlexFirst zijn; ondernemend, eigenzinnig en dichtbij! De pay-off van FlexFirst is: “Sterk in uw regio!”

  Franchisenemer bij FlexFirst

  De franchisenemers moeten onder andere beschikken over: ondernemersgeest, ambitie, doorzettingsvermogen en ervaring in de uitzendbranche. Franchisenemers bepalen hun eigen koers en besteden het merendeel van hun tijd aan het opbouwen van een klanten- en kandidatenbestand én het maken van matches hiertussen. Na een uitgebreid onboarding traject worden zij vanuit het hoofdkantoor op allerlei fronten ontzorgd. Zo neemt het Back Office team o.a. de volledige salarisadministratie, verloning, bevoorschotting, debiteurenbeheer en marketing uit handen.

  Daarnaast zijn er diverse recruiters die mee zoeken naar kandidaten, dit kunnen zowel Nederlandse kandidaten zijn als kandidaten met een andere nationaliteit. Verder is er veel aandacht voor het opbouwen van de naamsbekendheid van FlexFirst én de lokale vestigingen, zowel online als offline.

  Als Franchisenemer bij FlexFirst ben je zelfstandig ondernemer maar óók onderdeel van het team.

  FlexFirst is lid van de NBBU en beschikt de SNA, NEN 4400-1 en VCU certificaten.

   

  FlexFirst hanteert “de 7 eigenschappen voor succesvolle franchisenemers!” 

  Algemeen

  De eigenzinnige en ambitieuze formule FlexFirst groeit dit jaar naar landelijke dekking en gaat daarna Europa in.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2015
  Aantal vestigingen
  11
  Waarvan franchise
  7
  Entreegeld
  €5.000
  Totale investering
  €5.000
  Benodigd eigen vermogen
  €1.000