Nedzorg: Hart voor kwaliteit

  Nedzorg, een vooraanstaande naam in de zorgsector, staat bekend om zijn onwankelbare toewijding aan kwaliteit en cliëntgerichte zorg. Het kwaliteitsteam van Nedzorg is 24/7 beschikbaar om de hoogste normen te handhaven en te bevorderen binnen zorginstellingen en organisaties.

  Met deskundige coaches en specialisten op diverse terreinen, zoals medicatiebeheer, incidentanalyse met MIC&MIM-methodologieën en het implementeren van effectieve protocollen, is Nedzorg een vertrouwde partner voor zorginstellingen die streven naar veilige en hoogwaardige zorg.

  Door hun uitgebreide ervaring in de intramurale zorgsector, zijn ze in staat om overleg te faciliteren tussen managers, teamleiders en andere disciplines, met als doel het creëren van een omgeving waar bewoners kunnen rekenen op zorg van de hoogste kwaliteit.

  Voor zorginstellingen en organisaties die op zoek zijn naar een partner om kwaliteit te waarborgen en te optimaliseren, biedt Nedzorg een geruststellende hand en de belofte van een zorgomgeving waarin kwaliteit en cliëntgerichtheid voorop staan. Met Nedzorg investeert men in een toekomst van hoogwaardige zorg, gedreven door een diepgaand "hart voor kwaliteit".

  Franchisen bij Nedzorg

  Wil je zelfstandig ondernemen zonder een te veel te moeten investeren? Nedzorg is al jarenlang een sterke organisatie gespecialiseerd in:

  1. Werving & Selectie
  2. Uitzenden & Detacheren
  3. Training & Coaching

  Nedzorg is op zoek naar partners die nieuwe opdrachtgevers helpt om hun (flexibele) arbeidsplaatsen in te vullen met het juiste personeel.

  De partner is verantwoordelijk voor:

  • Het werven, selecteren en plaatsen van kandidaten;
  • Het onderhouden van de relaties met opdrachtgevers en medewerkers;
  • Bewerkstelligen van een correcte administratie afwikkeling;
  • Acquisitie plegen voor nieuwe opdrachtgevers;
  • Als zelfstandig ondernemer het gebied en/of de branche runnen.
  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Aantal vestigingen
  0
  Entreegeld
  €9.500
  Benodigd eigen vermogen
  €9.500