2B Connected Staffing & Recruitment

  In 2014 is 2B Connected opgericht als werving en selectiebureau voor makelaars en hypotheekadviseurs. 2B Connected  is landelijk actief en onderscheidt zich van anderen door de beste match te maken, voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat.

  2B Connected   is op zoek naar franchisenemers/recruiters met kennis en ervaring binnen de makelaardij en of hypotheekadvies. Er is een succesvolle werkwijze ontwikkeld, waarbij alle aangesloten ondernemers volgens het SPAR (Samen Profiteren Allen Regelmatig) principe profiteren van het Merk '2B Connected '. Naast ondersteuning (match systeem/database/en marketing ) ben je zelf volledig verantwoordelijk voor je eigen omzet en taakuitvoering. De werkuren liggen tussen de 32 en 40 uur per week.

  2B Connected  zoekt mensen met kennis en ervaring in de vastgoedmarkt en of hypotheekmarkt. Het is belangrijk dat je een ondernemende instelling hebt en graag wilt netwerken. Tevens is het belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B en op flexibele uren kan en wil werken.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2014
  Aantal vestigingen
  8
  Waarvan franchise
  8
  Entreegeld
  €2.500
  Franchise fee
  € 3.000 op jaarbasis en 20% van de omzet
  Totale investering
  €2.500
  Benodigd eigen vermogen
  €15.000