MultiVlaai

Franchisen bij MultiVlaai

MultiVlaai is een gedegen en professionele franchiseorganisatie met een kleine 100 vestigingen. Deze vestigingen zijn eigendom van actieve, zelfstandige ondernemers die, als franchisenemer, gebruik maken van de succesformule die MultiVlaai in 30 jaar is geworden.

MultiVlaai Retail B.V. is de franchisegever en heeft het intellectuele eigendom van de formule. De individuele franchisenemers kunnen, tegen een financiële vergoeding, gebruikmaken van de formule van MultiVlaai, dus ook van de handelsnaam en de naamsbekendheid. Bovendien profiteren zij van de gezamenlijke inkoop, de landelijke marketing en weten zij zich verzekerd van de hoge kwaliteit die de bakkerij biedt. 

De franchisenemers zijn verenigd in de franchisenemersvereniging MultiVlaai. De complete organisatie is flexibel, daadkrachtig en vooruitstrevend.

MultiVlaai Retail B.V. is een relatief kleine organisatie en houdt kantoor in Oosterhout. Als franchisegever heeft MultiVlaai Retail B.V. de eindverantwoordelijkheid over de formule. De franchisegever hecht vanzelfsprekend grote waarde aan de uitstraling van deze formule, het bewaken en beheersen van de kwaliteit en uiteraard de omzet en ondersteunt en adviseert de franchisenemers op vele fronten en laat hen gebruik maken van de bestaande knowhow.

Franchisen doe je samen. Samenwerking is dan ook een belangrijk speerpunt binnen de gehele organisatie. De franchisegever en de franchisenemer hebben veel overleg, bijvoorbeeld als het gaat om het assortiment, de publiciteit en de promotie. Er is regelmatig overleg tussen MultiVlaai Retail B.V. en het bestuur van de franchisevereniging. Jaarlijks wordt er een Algemene Ledenvergadering gehouden, waar de door de franchisegever en het bestuur voorgestelde plannen voor reclame en promotie voor het komende jaar worden gepresenteerd.

Nederlandse Franchise Vereniging

MultiVlaai is aangesloten bij de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV), de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. De NVF behartigt de belangen van zowel de franchisegevers als de franchisenemers. Het lidmaatschap van deze vereniging kan worden beschouwd als een kwaliteitskeurmerk voor franchiseorganisaties.

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1986
Aantal vestigingen
93
Waarvan franchise
93
Entreegeld
€ 4.538
Jaarlijkse fee
5%
Totale investering
€ 85.000
Eigen vermogen
€ 20.000
NFV lid
Ja