MultiVlaai kiosk in Roosendaal geopend

Begin juni was de succesvolle opening van de MultiVlaai kiosk in Roosendaal. Na het vertrek van MultiVlaai uit Roosendaal zag het ondernemersechtpaar Danielle en Kees Aarts een kans om in winkelcentrum de Roselaar, op het drukste plein, een nieuwe MultiVlaai winkel te openen.

De winkel is geheel open en heeft de vorm van een kiosk. Voordeel is dat de MultiVlaai winkel 2 functies combineert, namelijk die van vlaaien-/taartenwinkel met een bezorgfunctie plus een horecagelegenheid waar men kan genieten van koffie met een taartpunt. 

Coronacrisis

Door de coronacrisis was de opening van de MultiVlaai kiosk iets vertraagd. “Opeens blijkt dat je als ondernemer direct wordt getroffen in je voorbereidingen omdat de leveranciers van koelingen uit Italië en België niet meer de grens over kunnen om te leveren. Gelukkig hebben alle partijen van leveranciers tot de interieurbouwer zich flexibel opgesteld zodat deze unieke MultiVlaai kiosk een goede start kon maken”, aldus franchisenemer Kees Aarts.

The Real American Bakery 

Onderdeel van het MultiVlaai concept is The Real American Bakery. Dit concept van topkwaliteit Amerikaanse taarten en gebak past goed in deze moderne winkel. Consumenten trakteren zichzelf in deze bijzondere tijd eerder op een New York Cheesecake of Red Velvet Cake, luxe om thuis te genieten.

Danielle Aarts vertelt: “Vanuit de klanten hebben we veel positieve reacties ontvangen, men vindt het goed dat ondernemers in deze tijd een nieuwe winkel starten en steunen dat ook direct in de praktijk met aankopen. De omzet was de eerste week dan ook boven verwachting.”

Bekijk ook